Gönderen Konu: Hakan Öztürk nerelerde  (Okunma sayısı 5467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Hakan Öztürk nerelerde
« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2012, 08:03:51 »
Çok barışçı bir mesaj :))))))))))))) Yazın soba yanmadığı için değil mi?

kışa kadar dörtnala gitmem büyük ihtimalle :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 07, 2012, 08:03:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 07, 2012, 08:20:07 »
   Su dakika itibariyle Dörtnal ile bütün bağlarımı koparıyorum :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 23, 2012, 07:19:21 »
Hakana PM attım, dönmesini rica ettim
pek çok yeni yetmeden değerlidir Hakan
ortalık daha yeni ayağa kalkacak
Benim gibi pek çok Hakansever daha olayı yeni anlıyoruz
Onunda bunca zaman sonra pirelere kızıp yorgan yakmayacağını umuyorum
(3 ncü şahısların yazdığım cevaba binaen konuya girmemesini rica ediyorum)
  Kemal bey gerçekten 16 gündür sustum bekledim ve gördüm kiiiii,  forum ayakta ve  ortalık toz duman.... Sizin tabirinizle pek çok yeni yetmeden değerli olan Hakan beyin olayını bu kadar insan yeni anlamış olacaklar sanırım ....breh berh breh...Bu arada  İzmir Selma Yiğitalp Lisesi'nden ortak dostlarımız varmış sizin pireleri bana anlattılar. Kulaklarınızı çınlattık... Her zaman söylerim önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin....Ne ekersen onu biçersin....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 23, 2012, 07:54:29 »
Kimler geldi kimler geçti 2006 dan beri, olay yaratan sorun çıkaranların hangisi bu gün sitede aktif? Dönem dönem gelip gidiyor böyle vatandaşlar foruma.

Hakan abi biraz kafa dinledikten sonra gelicektir eminim.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Haziran 23, 2012, 19:57:06 »
Terbiyesizlikte son nokta aynı lafı biz etsek 50 kere cezayı yapıştırırdı yönetim.... Çok yazık...Acıyorum acizlikten başka bişey değil...Yakıştıramadım... :kötü: :kötü: :kötü: :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Haziran 24, 2012, 08:31:26 »
Özcan abi beni unutmuşsun :) bide ACD yi

Abi onlarda normal insan demiş, biz neyiz ki :P :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 24, 2012, 08:40:14 »
Abi onlarda normal insan demiş, biz neyiz ki :P :P
   Düzce'nin yetistirdigi ünlü düşünür ACD'in dillere dolanmış bir lafı vardır,bilmem bilirmisin?
"sıkıntı yok"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Haziran 24, 2012, 12:18:19 »
Forumun kalitesi düşüyormu ne....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Haziran 24, 2012, 14:32:28 »
   Düzce'nin yetistirdigi ünlü düşünür ACD'in dillere dolanmış bir lafı vardır,bilmem bilirmisin?
"sıkıntı yok"

Ouvv :lol: Severim keratayı :lol: Öyle abi sıkıntı yok :lol:

Aldığı yerlerde oluyor Vedat abi :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 24, 2012, 14:41:47 »

Aynen bencede Vedat abi uzatmanın anlamı yok. Gereksiz polemiklere gerek yok.Hakan abiye her zaman da kapımız açık ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Haziran 24, 2012, 15:40:40 »
@Ibrahim Bey: Simdi su konuda olayi kisisellestirip, Kemal Bey'le ilgili imali sözler sarfetmenin hic bir gecerli sebebi olamaz. Kemal Bey'in yazdigini begenmemis olabilirsiniz ama cevap olarak Kemal Bey'i yaralamaya calistiginiz icin ve bence özür dilemeniz gerekiyor. Ve böyle bir lafi da özel mesajdan degil de, tüm forumun önünde sarf ettiginiz icinde, kendisinden tüm forum önünde özür dilemeyi de bilmelisiniz.

Siz bu tarz bir mesaj attiginiz icin de diger üyelerden tepki doguyor ve yakisik almayan mesajlasmalara canak tutuyor.

@Diger üyelerimiz: Beyler konuyu uzatmamanizi rica ediyorum. Kina vs gibi söylemler size yakismiyor. Forumda herkes birini sevmek zorunda degil. Karsinizdaki insanin yanlis yaptigini düsünüyorsaniz elestirinizi rencide etmeden yapmanizda herkes icin fayda var. Acikcasi bence bu laflar icin siz de özür dilemelisiniz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Haziran 24, 2012, 19:37:39 »
   Murat abi,varsa bir hatam ozur dilemeyi bilirim evelallah.İbrahim bey yazdığı mesajin farkında olmalı ki benim mesajımı üzerine alınmış.Hakan abiyi sevmiyor olabilir,eyvallah saygı duyarım.Kalkip ta kaç gündür cevap yazmadım falan da filan da.... Bunlara hiç mi hiç gerek yok.Sevmiyorsan bu konuya hiç uğrama bile.Yazilan mesajlara bakarsak eğer Hakan abiyi seven bir çok insan var.Sevmedigin adam hakkında güzel seylerin yazıldığı konuya girme.Bu kadar basit.Ve eğer sevdiğim deger verdigim bir insan,bir nesne,yani herhangi bir sey için insanlar haksız yere eleştiri yaparsa DUR arkadas derim.O insan burada degil,cevap hakkını kullanmiyorken fazla atıp tutmamak gerek.
   Ahmet Can ile bir ara hep ters gidiyorduk.Bu durumda bile haksız yere Ahmet'e artislik yapan,laf edenlere karsı daha Ahmet'in bile haberi olmadan gerek kendim gerekse yönetim aracılığı ile gerekli müdahaleyi yaptirmisimdir.Ayni şekilde İbrahim bey'e bile bu tarz bir sey olursa gerekli müdahaleyi yaparım.
   Nisan 2008'den bu yana ne bir ceza ne bir uyarı almadım.Hatta forum kurallarının sadece "büyük harf" uyarısını bilirim.Digerlerini ne okudum ne de bilirim.Buna rağmen sicilim temizse,artık hiç bir demiyorum artık.
   Murat abinin mesajı doğrultusunda gerekli özür dilemeler halinde bende özürümü diler ve yazdığım mesajin kaldırılmasını talep ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 25, 2012, 00:35:02 »
  Polemiğe gerek yok burda ne dediysem Hakan beyin kendisine de forumda olduğu dönemde zaten söyledim. Kimsenin arkasından atıp tutma durumu yok.
  Kendi takdiridir, forumdan ayrılma kararı almıştır, kimse kimseyi sevmek zorunda olmamakla beraber ,kendisine de hakaret veya benzeri bir söylemim olmamıştır, zaten olmazda. Konu hakkında müsbet veya menfi fikir beyan etme özgürlüğüm olduğunu düşündüğümden, konuya yazı yazdım ama linç politikası izleyen bir fanatizm içine düştüm burda  .Eğer ayrılan yöneticiler hakkında olumsuz düşüncelerinizi beyan etmeyeceksiniz diye bir kural var ise bilelim ona göre hareket edelim.
  Ayrıca bu gün itibariyle 14 gündür forumda olan ve herhangi bir sıkıntı yaratmayan ve  moderatörü tarafından da olumsuz yönde ikaz almadığım ,aracımdaki çakar lamba ile ilgili  konumun ,forumda benzeri başka birçok  konu mevcut olupta onların silinmemesine rağmen ne tesadüftür ki Alper Sınav beyin ilgisini  Hakan bey ile ilgili bugünkü yorumumdan sonra cezbetmiş, akabinde kendisinin rahatsız olup konumu silmesine sebep olmuştur. Kimse burda aptal değil bahnelere sığınmayalım.
  Hakan bey ile alakalı bu duruma  kel ölür sırma saçlı, kör ölür badem gözlü derler. Kemal beyin pire iması ve Hakan bey ile alakalı iddiası üzerine bir müddet beklemede kaldım ve sonuçta çok ta kişinin zaten bu durumun umrunda olmadığını yazdım. Kemal beyin teşbihini üzerime alındığım için cevaben yazdığım bazı hususlar olmuştur ama seviyemi daima muhafaza ederim .Zaten terbiye hususunda dikkat  etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 25, 2012, 07:02:18 »
... Zaten terbiye hususunda dikkat  etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...

Konuyu uzatmak değil niyetim Küden ağbey kusura bakma ama buna sessiz kalmakta bize yakışmaz.

Hocam bu ne perhiz bu ne lahana, terbiyeden bahsedip 3. kişilere ne düştüğünü hatırlatmak nasıl bir terbiye beklentisidir. Seviyenizi muhafaza ediyorsanız bu ne seviyesizlik, yok edemiyorsanız bu lafı niye söylersiniz. Sizi bu sözlerinizden ötürü kınıyorum ve terbiyeye davet ediyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 25, 2012, 07:19:48 »
  Zaten terbiye hususunda dikkat  etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...
   "Dinime küfür eden Müslüman olsa" atasözü geldi aklıma hemen.Siz terbiye sınırlarını zorladığınız "etek boyu" yorumunuzla zaten seviyenizi ortaya koymuştunuz İbrahim bey.Unuttunuz mu? Bunu yazarak bile zaten terbiye seviyenizin ne derece olduğunu bir kez daha belli etmiş oluyorsunuz.

Hocam bu ne perhiz bu ne lahana, terbiyeden bahsedip 3. kişilere ne düştüğünü hatırlatmak nasıl bir terbiye beklentisidir. Seviyenizi muhafaza ediyorsanız bu ne seviyesizlik, yok edemiyorsanız bu lafı niye söylersiniz. Sizi bu sözlerinizden ötürü kınıyorum ve terbiyeye davet ediyorum
+12345678789

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 25, 2012, 07:26:31 »
Hakan abi, nerelerde? uzun zamandır aktif olmuyor sanırım
Spor yapıyordur Hakan abi, sporu sever rahat günde 3 4 saat spor yapıyordur.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 25, 2012, 13:19:17 »
Belki de bu ve bunun gibi konular  yuzunden forumdan ayrildi :(

Acikcasi ben de bunu dusunmeye basladim :(
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 25, 2012, 13:30:14 »
Belki de bu ve bunun gibi konular  yuzunden forumdan ayrildi :(

Acikcasi ben de bunu dusunmeye basladim :(
sıcak sıcak sıcaktandır giremiyodur..:D ondan ondan ya..kesin ..yoksa ne garezi olurkine..:)hakan abicimizin..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Haziran 25, 2012, 19:19:05 »
Konuyu uzatmak değil niyetim Küden ağbey kusura bakma ama buna sessiz kalmakta bize yakışmaz.

Hocam bu ne perhiz bu ne lahana, terbiyeden bahsedip 3. kişilere ne düştüğünü hatırlatmak nasıl bir terbiye beklentisidir. Seviyenizi muhafaza ediyorsanız bu ne seviyesizlik, yok edemiyorsanız bu lafı niye söylersiniz. Sizi bu sözlerinizden ötürü kınıyorum ve terbiyeye davet ediyorum.

Yazdıklarımı dikkatli okuyunuz zira muhattaplara direk söylenen herhangi bir söz  yok.
Bana da şahsıma yazılanlar neticesinde bu lafın düştüğünü, bu lafı cevaben söyleyebileceğimi ama söylemediğimi, cevaben bu tarz laflara başvurmayınca pasifize olduğumun düşünülmesini istemediğimi belirten bir laftır o......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Haziran 26, 2012, 19:39:53 »
  Polemiğe gerek yok burda ne dediysem Hakan beyin kendisine de forumda olduğu dönemde zaten söyledim. Kimsenin arkasından atıp tutma durumu yok.
  Kendi takdiridir, forumdan ayrılma kararı almıştır, kimse kimseyi sevmek zorunda olmamakla beraber ,kendisine de hakaret veya benzeri bir söylemim olmamıştır, zaten olmazda. Konu hakkında müsbet veya menfi fikir beyan etme özgürlüğüm olduğunu düşündüğümden, konuya yazı yazdım ama linç politikası izleyen bir fanatizm içine düştüm burda  .Eğer ayrılan yöneticiler hakkında olumsuz düşüncelerinizi beyan etmeyeceksiniz diye bir kural var ise bilelim ona göre hareket edelim.
  Ayrıca bu gün itibariyle 14 gündür forumda olan ve herhangi bir sıkıntı yaratmayan ve  moderatörü tarafından da olumsuz yönde ikaz almadığım ,aracımdaki çakar lamba ile ilgili  konumun ,forumda benzeri başka birçok  konu mevcut olupta onların silinmemesine rağmen ne tesadüftür ki Alper Sınav beyin ilgisini  Hakan bey ile ilgili bugünkü yorumumdan sonra cezbetmiş, akabinde kendisinin rahatsız olup konumu silmesine sebep olmuştur. Kimse burda aptal değil bahnelere sığınmayalım.
  Hakan bey ile alakalı bu duruma  kel ölür sırma saçlı, kör ölür badem gözlü derler. Kemal beyin pire iması ve Hakan bey ile alakalı iddiası üzerine bir müddet beklemede kaldım ve sonuçta çok ta kişinin zaten bu durumun umrunda olmadığını yazdım. Kemal beyin teşbihini üzerime alındığım için cevaben yazdığım bazı hususlar olmuştur ama seviyemi daima muhafaza ederim .Zaten terbiye hususunda dikkat  etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...

Ibrahim Bey, ne ekerseniz onu bicersiniz.

Hakan Bey'i sevmediginizi belirten laflari burada sarfettikten sonra diger üyelerin sizi kinayan veya sevmedigini belirten laflarina maruz kalmaniz kadar dogal bir durum göremiyorum. Yönetimin size bir garezi olsa zaten bu platforma yazamazsiniz. Hakan Bey'e yaptiginiz linc girisimine ragmen surada su mesaji atabiliyorsaniz bu gayet olgun bir yönetim oldugunun da bir göstergesidir. O yüzden bu konuyu fazla zorlamayin.

Ama halen Kemal Bey'e ettiginiz lafin geri alinmasi konusunda israrciyim. Hic bir alakasi yokken böyle bir seyi hatirlatir tarzda yazmak bu forumun bir üyesine yakismiyor.

Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante