0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok barışçı bir mesaj )))))))))))) Yazın soba yanmadığı için değil mi?
Hakana PM attım, dönmesini rica ettimpek çok yeni yetmeden değerlidir Hakanortalık daha yeni ayağa kalkacakBenim gibi pek çok Hakansever daha olayı yeni anlıyoruzOnunda bunca zaman sonra pirelere kızıp yorgan yakmayacağını umuyorum
Özcan abi beni unutmuşsun bide ACD yi
Abi onlarda normal insan demiş, biz neyiz ki
Düzce'nin yetistirdigi ünlü düşünür ACD'in dillere dolanmış bir lafı vardır,bilmem bilirmisin? "sıkıntı yok"
... Zaten terbiye hususunda dikkat etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...
Zaten terbiye hususunda dikkat etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...
Hocam bu ne perhiz bu ne lahana, terbiyeden bahsedip 3. kişilere ne düştüğünü hatırlatmak nasıl bir terbiye beklentisidir. Seviyenizi muhafaza ediyorsanız bu ne seviyesizlik, yok edemiyorsanız bu lafı niye söylersiniz. Sizi bu sözlerinizden ötürü kınıyorum ve terbiyeye davet ediyorum
Hakan abi, nerelerde? uzun zamandır aktif olmuyor sanırım
Belki de bu ve bunun gibi konular yuzunden forumdan ayrildi Acikcasi ben de bunu dusunmeye basladim
Konuyu uzatmak değil niyetim Küden ağbey kusura bakma ama buna sessiz kalmakta bize yakışmaz.Hocam bu ne perhiz bu ne lahana, terbiyeden bahsedip 3. kişilere ne düştüğünü hatırlatmak nasıl bir terbiye beklentisidir. Seviyenizi muhafaza ediyorsanız bu ne seviyesizlik, yok edemiyorsanız bu lafı niye söylersiniz. Sizi bu sözlerinizden ötürü kınıyorum ve terbiyeye davet ediyorum.
Polemiğe gerek yok burda ne dediysem Hakan beyin kendisine de forumda olduğu dönemde zaten söyledim. Kimsenin arkasından atıp tutma durumu yok. Kendi takdiridir, forumdan ayrılma kararı almıştır, kimse kimseyi sevmek zorunda olmamakla beraber ,kendisine de hakaret veya benzeri bir söylemim olmamıştır, zaten olmazda. Konu hakkında müsbet veya menfi fikir beyan etme özgürlüğüm olduğunu düşündüğümden, konuya yazı yazdım ama linç politikası izleyen bir fanatizm içine düştüm burda .Eğer ayrılan yöneticiler hakkında olumsuz düşüncelerinizi beyan etmeyeceksiniz diye bir kural var ise bilelim ona göre hareket edelim. Ayrıca bu gün itibariyle 14 gündür forumda olan ve herhangi bir sıkıntı yaratmayan ve moderatörü tarafından da olumsuz yönde ikaz almadığım ,aracımdaki çakar lamba ile ilgili konumun ,forumda benzeri başka birçok konu mevcut olupta onların silinmemesine rağmen ne tesadüftür ki Alper Sınav beyin ilgisini Hakan bey ile ilgili bugünkü yorumumdan sonra cezbetmiş, akabinde kendisinin rahatsız olup konumu silmesine sebep olmuştur. Kimse burda aptal değil bahnelere sığınmayalım. Hakan bey ile alakalı bu duruma kel ölür sırma saçlı, kör ölür badem gözlü derler. Kemal beyin pire iması ve Hakan bey ile alakalı iddiası üzerine bir müddet beklemede kaldım ve sonuçta çok ta kişinin zaten bu durumun umrunda olmadığını yazdım. Kemal beyin teşbihini üzerime alındığım için cevaben yazdığım bazı hususlar olmuştur ama seviyemi daima muhafaza ederim .Zaten terbiye hususunda dikkat etmeyecek olsam Kemal beye yazdığım cevapta baştaki 3ncü kişiler ile ilgili ikazıma dikkat çeker size 2 kişi konuşurken 3ncüye ne düştüğünü hatırlatırdım...Terbiye sınırlarını aşmamayı size de tavsiye ederim...