0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan hondayı sat kurtul diyor ya , o durum yani..
Hakan abi konu açmış sonra biz yorum yapmayalım diye kilitlemiş devam ettim bakalım birşey varmı diye abooww yönetici abilerimin çoğu yorum yapmış..Kendisiyle çok sohbetim oldu yüz yüze tanışmak istediğim birkaç kişiden biriydi..
Yok Kemal hocam bu cevabında kabul etmiyorum.Sizden şu cevabı istiyorum ki yalnış anlamaya mahal kalmasın.-Honda civic arabamı satacağım.- hele şöyle biterse -Honda civic arabası satıp toyota alacağım.- uffff tadından yenmez ))))))))
Hakan abi konu açmış sonra biz yorum yapmayalım diye kilitlemiş devam ettim bakalım birşey varmı diye abooww yönetici abilerimin çoğu yorum yapmış..Kendisiyle çok sohbetim oldu yüz yüze tanışmak istediğim birkaç kişiden biriydi...
Bir yanı İzmirli beklemede kal.
Senin adına gercekten çok üzüldüğümü belirtmek isterim
Mehmet Ali bey haberci gibi olmuşunuz bu konuda.... Şaka bir yana Hakan beyin gidiş kararı foruma olduğu kadar, asıl kendisi için bir kayıp olmuştur diye düşünüyorum...Veda yazısının sonunda http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42573.0 ''Tabi komik isteklerim olmayacak, hesabımı silin, şudur, budur diye.'' demiş olsa da , bence buradaki yazısı bile başlı başına bu formatta ve çok ajite... Selametle Hakan bey gittiğin yerde mutluluklar diliyorum, Malesef prensibim gereği, gidene kal kalana da git demiyorum.....
Hakanı yeterince tanısaydın böyle düşünmezdin, dünyanın en asil isnanlarından birisidirinşallah geri döner, çünkü burada onu sevmeyenlerin kat kat fazlası sevenleri var
Kemal bey insanları çok kısa sürelerde bile olsa tanıyabilecek kadar tecrübeye sahibim...Asalet kavramı neye ve kime göre bilemiyorum ama arkadaşımızın aldığı karara da saygı duymak lazım... Sizin de söylediğiniz üzere kat kat fazla seveni olduğundan ötürü arkadaşımız giderken forumda ortalık ayağa kalktı sanırım....Lütfen, ne ekersen onu birçersin atasözünün anafikrini tekrardan ortaya koymaya gerek yok...Önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin...Fikir beyan etmiştim devamını getirmek istemiyorum.
bir önceki mesajına katılmıyorum ama ( katılmak diyince m.ali bey aklıma geldi hehehe ) bu son mesajında "arkadaş giderken forum ayağa kalktı sanırım..." cümlesinin altına imzamı atıyorum. Hatta düşündüm ulen bir tek benmiyim Hakan ın gittiğini bilen diye ( abartı var burada) çünkü forumda hiç hareket olmadı şu son 2-3 güne kadar.modülatörlere(!) mesaj atmıştım neler dönüyor diye,Hakan Öztürk gittiğinde(!)modülatör: moderatörün bir üst versiyonu,7,62 mm. capinda, yatik mermi yollu, gorerek ates edebilen , barut gazinin geri tepmesi sonucu otomatik ve yari otomatik olarak calisir.
Mehmet, İbrahime katılmamana katılıyorum ))))))))))) ama bir ayrntı var ki oda şu:Özellikle o dönem çok aşırı ve bana göre ksımen gereksiz bir gerilim vardı.Hakan ise açtığı konuyu daha fazla polemik yaratmamak için kilitlemişti.Yaşanılan her olaydan şüphesiz dersler çıkmıştır.Tabi alglayan var olduğu gibi hala bulutlarda olanda var.Şu senin tüfek geri tepince gazmı çıkarıyor du ? ahahahhahaha
Mali abi'yi şahsen tanımıyorum ama paylaşımlarına göre o da iyi bir insan ama yöneticiliğini beğenmiyorum.
Hande Bayramı severim,güzel bir insan ama iyi bir yonetici asla degil.
dörtnalda ilk karşılaştığımızda kafanı sobanın içine sokmayı düşünüyorum )
Çok barışçı bir mesaj )))))))))))) Yazın soba yanmadığı için değil mi?