arkadaşlar merhaba arkadaşların yardımı ile sonunda bende E 12 ye AUX yaptım ama ses hafif titrek çıkyor kalite okadar iyi çıkmıyor bağlantıları aynen yaptım içinede cd yi ters koydum iyileştirme için önerisi olanların yardımını bekliyorum
arkadaşlar merhaba arkadaşların yardımı ile sonunda bende E 12 ye AUX yaptım ama ses hafif titrek çıkyor kalite okadar iyi çıkmıyor bağlantıları aynen yaptım içinede cd yi ters koydum iyileştirme için önerisi olanların yardımını bekliyorum
yaptığın bağlantının fotoğrafını eklersen yardımcı olabilirim sanırım.
dinlediğin müzikler mp3 olacak wma gibi sesleri iyi çalmıyor. ve mp3 çaların kaliteli bişey olsun titrek ses olayı beim jak ucuna japon bulaştığında arasıra cızırtı yapıyordu öyle bir durum olabilir. jak ucunu kazıyıp başka bir mp3 çalar veya telefonda deneyebilirsin.
bence bu konuyuda serdar beyin konusundan devam edelim ki ilgilenen diğer insanlar defalarca arama yapmasınlar.
iphone dan çıkış aldım bağlantı 2 ortak uç 1-3 sağ sol ses jak ta yeni sizlerde ses net mi dinlenmekte yada benim kulağım hassas cd kalıtesine yakın beklemiştim ama olmadı
iphone dan çıkış aldım bağlantı 2 ortak uç 1-3 sağ sol ses jak ta yeni sizlerde ses net mi dinlenmekte yada benim kulağım hassas cd kalıtesine yakın beklemiştim ama olmadı
iphone ile bende kullandım yakında videosunu paylaşırım. track cd ile aynı kaliteyi beklemek zaten anlamsız. mp3 dinliyoruz zaten kalitesi malum. bende ses gayet net. videosunu paylaşmıştım. telefonla video çektiğim halde şarkı anlaşılıyor.
iphone kullanıyorsanız marketten birtane equlaizer uygulaması indirip sesi netleştirin

arkadaşlar iphone ile kullanıyorum. sonuç bu.