0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili arkadaşlar dün öğrendiğim bir habere göre Toyota firması meşhur efsane kasaların üretimini yeniden hem de Türkiye merkezli olarak ve Türkiye piyasasına sürülmek üzere başlatacakmış. Bu habere bir efsane kasa kullanıcısı olarak çok sevindim. En azından aracımın sıfırını tekrar alabilme şansına sahip olabileceğim. Araç halen Maceristan'da sıfır olarak üretiliyormuş. Türk kullanıcılarından gelen istekler üzerine aynı aracın sıfırının Türkiye de de üretilmesi kararı alınmış. Araç şu an halen üretimi devam eden Auris modelinin üretim tesislerinde üretilecekmiş.İnşallah doğrudur. Bu haberi siz forumdaki arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Selamlar
çok güzel bir haber teşekkürleryalnız efsane kasadaki gibi sorunsuz motor, sorunsuz ön takım vb gibi sağlamlığını aynen korumalı efsaneyi efsane yapan da budur zaten abs klima hava yastığı standart olmalı bence
Üretime yeniden geçecek olan bu araç donanım seviyesi olark arttırılacak mı yoksa aynı şekilde o yıllardaki donanımla mı piyasa da olacak ?? Tabi olacaksa
Bana pek inandırıcı gelmedi bu iş.http://www.toyota.hu/ burda da yok belki başka ülkeler için vardır diycem ama üstüne 3. nesil çıkmış bir araç neden geriye dönsünlerki !
tabiki böle birşey olamaz...olcagını zannetmiyorum...
Nası birşey olamaz