0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
susurlukta yol üstünde yörsan'da mutlaka tost ve bol köpüklü ayran içmeyi ihmel etmeyiniz.. hasanboğulduya da bursa balıkesir arasında mustafakemalpaşa ilçesi var, ordan gidebilirsiniz, çok güzel bir yerdir, mutlaka gidilmesin,i tavsiye ederim..
hasanboğuldu'ya gitme allah korusun boğulursun falan
Orhangazi nin girişinde sol tarafta Köfteci Yusuf var. Şiddetle tavsiye ederim. Zaten önünde bir sürü park halinde araç göreceksiniz. Köfteyi kilo ile söylüyorsunuz. Ayran büyük şişede geliyor. Çok lezzetli ve çok ekonomik. Yalova-Bursa civarında oturanlar bilirler ve sıklıkla giderler. Eğer oradan geçerken azıcık açlık durumu varsa muhakkak deneyin derim
Seydi abi,Sususluk Kamil Koc tesislerini tercih edebilirsin.Rampadan aşağı inince hemen solda.Cok temiz ve kaliteli bir tesis.Ayrani enfes Susurluk merkezde de arkadaşların dediği Yörsan var. Yalnız sana bir tavsiyem olacak.Avrupa yakasında oturuyorsan Çanakkale üzerinden git.Su an Altinoluk-Ankara yolculugu yapmaktayım ve Bursa otogarına giriş yapacağız.Edremit-Balıkesir arasında yol yapım ve genişletme çalısmaları var.Bu sıcak havada bunalirsiniz,perişan olursunuz.Benden söylemesi Haftaya orada olurmuyum bilmiyorum ama bizim tesise,ofisimize uğra çayımızı iç.Heramis Termal tatil köyü,Marmara Park...
bu bahsettiğiniz yer özlemin yeri denilen yermi?
susurlukta yol üstünde yörsan'da mutlaka tost ve bol köpüklü ayran içmeyi ihmel etmeyiniz..
İnegölün içine girip Köfteci Aziz'in dükkanını bulun ve İnegöl Köfte yeyin derim. Ayrıca Mesut beyin dediği gibi Susurlukta YÖRSAN tesislerinde bol köpüklü susurluk ayranı için derim.
Seydi abi Bursa-Balıkesir istikametinde Susurluk girişinde ilk tesis Kamil Koc.Ulusoy Susurluk-Balıkesir arasında ve karsı istikamette.Az ileride de Varan'in tesisi var(dı).Varan/Ulusoy birleşmesi sonucu ne oldu hatırlamıyorum. 16 Haziran'da otobüs bakımdan çıkacak.17'si gibide Altinoluk'ta olurum diye düşünüyorum.
Kaz dağlarına tırmanırken bir restaurant vardı adını tam hatırlamıyorum ama ''kremitte köfte'' yapıyorlardı. tavsiye ederim gerçekten çok lezzetliydi
hasanboğulduya giderken görme şansım varmı?