0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ankaradaki en iyi toyota özel servisidir. http://www.yenidortnal.com/
Dörtnal candır:) Baska servis aramaya herek yok.
Taşkın bey, Şaşmaz'da bulunan Yeni Dörtnal Toyoto; gönül ferahlığıyla aracınızı teslim edebileceğiniz bir servis.
az önce dörtnaldan geldim. kesinlikle gideceğiniz en güzel servis
Bende öğlen oradaydım.Seçkin araba aldın mı canım kardeşim?
yok abi daha almadım sınavdan sonra koray abinin arabayı düşünüyorum
Gimat oto sanayinde furkan oto servis die bir yer var aracımı sürekli ona götürürdüm ama sonradan işi başından savmaya başladı polen filtresi bile yok diyerek kazanıyor bir daha bakımda Toyota Toyan'a götürmeyi düşünüyordum ama bir dahaki bakımda bu dörtnalı deniyeceğim
Koray kim?
Aracinizin ekspertiz degerini ogrenmek isteyen diye bir baslik var orada soranlara cevap veriyor. Tsportu var kendisinin
Kesinlikle Yenidörtnal Huzur orada. İlgi orada. Uzmanlık orada.
merhaba arkadaşlar ankarada 1 yıldır oturuyorum ve aracımı alalı da çok olmadı. toyana gittim fena değildi. hız sabitleyici taktıracam parça sipariş edildi. hariçten detaylı inceleme yaptırıp ihtiyaçlarına göre işlemleri yaptırmak istiyorum.toyan ile iyi mi yaparım yoksa dörtnal otomotivi mi tercih etmeliyim. kalite ve fiyat ile birlikte düşünürsek
Yusuf bey Toyan yetkili Dörtnal özel servis.Hizmet kalitesi her ikisinde de aynı diyebiliriz.Dörtnal'da aracınızın sorunlarını direkt ustaya söylediğiniz için,aracınızın başında durup yapılan işlemleri gördüğünüz için içiniz daha rahat olacaktır.Yedek parça konusunda siz ne isterseniz (orijinal/yan sanayi) o kullanılıyor.Arıza tespit cihazı yetkili serviste ki ile aynı gibi...