0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabada 43.000 liralık hasar kaydı varsa bu araba en az 90.000 liralık bir araba sanırsam . araç bedelinin yüzde 50 sine denk geldimi hasar araçlar pert e çıkıyor zaten bu araba o kadar hasarla perte çıkmadıysa 100.000 lira civarı bir araç
bende corolla 2006 hb sol vardı ve 26000 tl hasar kaydı vardı aldığım arakadaş ( toyota ustası kendisi) aracı sigortadan aldığını ve kendisi topladığını söyledi.aracın ön tampon ve bir farı değişmiş. araç sahibi kendisi sigortacıymış arabanın ön köşeden vurup perte çıkarmış.ama araba da hiç bir sorun yoktu airbag bile açılmamış.araba sorunsuz ama sicil bozuk, maalesef böyle dümenler dönüyor.
55binlik bir araç ve 43bin liralık hasarda pert kaydı nasıl olmuyor buda incelenmesi gereken ayrı bir konu plaka sorgulatmada vs araç pert gözükmüyor mu araç illaki kaskoludur hasar kaydı oluştuguna göre o zaman araç sahibi hem parayı almış hemde aracını uygun fiyata satıyo hemde pert kaydı yok nasıl iş anlamadım çok tezatlık varbenim eski araç 2006 sedan corolla geçen agustosta perte ayrıldı 16500 masraf çıkmıştı
pert tir diye tahmin ediyorum. ben henüz müdahil olamadım okadar . çok da önemli değil. hasarsız bir araca hasar kaydı oluşturulabildiğini yaşayanlar var aramızda demekki.bu anlamlı benim için .