Gönderen Konu: Hem Merhaba diyeyim hemde yardım isteyeyim sizden.  (Okunma sayısı 1047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Hem Merhaba diyeyim hemde yardım isteyeyim sizden.
« : Haziran 03, 2012, 19:29:19 »
Arkadaşlar Merhaba sitemize yeni üye oldum Adım Resül ve Kocaelinde ikamet ediyorum siteyi ufaktan ufaktan takip ediyordum fakat üye olmak yeni nasip oldu. Öncelikle site çok güzel benide aranıza kabul etmenizi rica ediyorum.

Şöyle bir araç var bizim buralarda gönlüm hep 2005 model ve üstü 1.6 Sol Corollalardan yana malumunuz daha donanımlı ama araçta gerçekten temize benziyor. Sizce bu ilandaki araç nasıl 22500 liraya satıcı ok diyor. Sizin vereceğiniz cevaplara göre yarın araba bakmaya gideceğim. Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılar.

Mesaj attım 34TZ 416 Plakalı aracın mayene tarihi- km 22.03.2012 68898 km 19.03.2010 67137 km

Sanki km doğru gibi 1 adette çarpma çıkıyor ama ne olduğu ne kadar tuttuğu yazmıyor.

Toyota Club Türkiye

Hem Merhaba diyeyim hemde yardım isteyeyim sizden.
« : Haziran 03, 2012, 19:29:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Hem Merhaba diyeyim hemde yardım isteyeyim sizden.
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2012, 22:51:25 »
2 yilda sadece 1700 kn yol yapmasi suphe duymak icin bir sebep bence. Yakiz zamanda motor arizasi nedeni ile arabasini ustaya goturen arkadasin basina gelen duruma benziyor. Dusunuyorsaniz servise ya da ustaniza danismanizda fayda var.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Hem Merhaba diyeyim hemde yardım isteyeyim sizden.
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2012, 23:15:57 »
öncelikle hoş geldiniz...
 ben ilan göremedim...
baktığınız aracı hiç kullanmadım ama motoru benim avensisle aynı motor ve tabiri caizse taş gibi motor yetkili serviste kompresyon testerini falan yaptırıp alabilirsiniz güzel araçtır. babamın 20 yıldır dediği gibi toyotadan şaşmayacaksın