0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yozgatı göreceksin ya , daha ne istersin allahtan
+66
Uzungölde konaklayabileceğin yerler var. Ancak gitmeden rezervasyon yaptırman lazım. Çünkü yabancılar çok geliyor. Bunun dışında gece Trabzona veya Araklıya dönebilirsin. Yol üzerinden Fatsadan sonra çevre yoşuna girme ve Perşembe üzerinden yani sahilden git. Yol güzel yapıldı ve manzara nefis. Ancak alışık değilsen sürat yapma. Bu arada Samsunlu ve Ordulu Toyotacıları da ziyaret edebilirsin.
Şükrü hocam Uzungöl'e gezmeye gittiğimde yanıma not ettiğim bir kaç pansiyon numarasını özelden mesaj olarak yolluyorum, bir ara istersen en azından fiyat ve yer konusunda gitmeden önce bir fikrin olmuş olur.. umarım işine yarar.. selamlar..
Samsunda Atatürk Müzesi , Bandırma Vapuru ve Balmumu Heykelleri , Atakum Sahili , Amisos Tepesi ve Kral Mezarları sahilde yapay Amazon kentini Doğupark taki küçük hayvanat bahçesini gezebilirsin. İlkadım anıtı Atatürk heykeli , Etnografya müzesi aklıma gelenler bunlar. Birde Samsuna 30 km mesafede olan Çakallı bölgesinde menemen yemenizi tavsiye ederim. Çok vaktiniz olursa Bafrada Nihat Ustada Bafra pidesi de olabilir. Şimdiden iyi yolculuklarAklıma geldikçe yazarım buraya
Ramazan hocam Çakallı konusunda sana katılıyorum menemen harika olur Çakallıda.. özellikle Selahattinin Yerinde.. başka bir alternatif Demircioğlu diye bir yer var daha önceleri kamyoncular çok duruyordu orda ki kamyoncuların durduğu lokantalar harika olur.. ama artık aile salonu da var.. eğer kuzu eti damak tadınıza hitap ediyorsa orda çok güzel kuzu ızgara yapıyorlar.. salatası eti yumuşacık pidesi ile güzel bir yol üstü lokantasıdır.. kesinlikle tavsiye ederim.. sabah sabah yemek programı gibi oldu ama
Samsun' da Yeşilyurt alışveriş merkezinin üst katındaki Özsüt' ün balkonunda denize karşı içeceklerinizi yudumlayın..
Çok teşekkür ediyorum Mesut Bey gerçekten çok işe yarayacak;)
Ben, paket tur ile gitmenizi tavsiye ederim. Araba ile her yere gidilmiyor.
5 günlük Doğu Karadeniz turları bulabilirsiniz.