0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Salı günü küçük bir kaza yaptım. Anayoldan yan caddeye girdiğimde bağlantılı tali yoldan gelen aracı görünce fren yaptım. Ama hem araç hızlı olduğundan hem de -belki- hala yanımdaki yola girebileceğini düşündüğünden dur-a-madı ve fotolardaki gibi ufak bir temas oldu. 20yaşlarında bir ergen. bir de çıkıp artizlik yapınca azcık fırçaladım. İşin aslı şerit olsa ihlal ettim diycem ama yolda şerit yoktu, yol çalışmasından ve yolun durumu vb dolayı bende yolun yarısından diğer tarafa geçmiştim. Zaten Mersin belediyesi herhalde şeriti gereksiz gördüğünden şehrin nerdeyse hiçbir yerinde yok. elemanda kaza tutanağına pişkin pişkin benim yazdığımı yazmış (...aracı görünce durdum ama o gelip bana vurdu) krokiye-fotolara göre yolun tam ortasında çapraz halde durmuşmuş!! haa tabi ben yolun en sağından gidebiliyor olsaydım (araba park etmiş ve yayalar vardı, yanaşamadım) belki solumdan kurtarıp geçebilecekti ama yolun olmamasına rağmen zorladı. 2008 focus tdci ghia ydı araç. çamurluk göçtü, lastik patladı. bayağı hasarı çıktı versoya göre. ben focus u daha sağlam bilirdim.Kazada kusur oranı (yol üstünlüğünden sonucu tahmin ediyorum ama sizin yorumunuz) nedir?--o--Mersin'in tek yetkili servisi Otomer'i aradım kaza sonrası... O da ne?!?!?! KAPANMIŞ! Adana'ya yönlendirdiler. Mersin'de de bayağı Toyota görüyorum ama neden kapanmış acaba?Dün bir özel servise gittim..
kardeşim geçmiş olsun nacizane fikrim fokus hatalı gibi ama unutmayalım burası türkiye her türlü süpriz yaşanabilir . ama en önemlisi kimseye birşey olmamış tekrar çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun dilekleriniz ve diğer yorumlar için teşekkürler.Bugün kusur oranları belli oldu; focus %100 kusurlu bulunmuş.