Gönderen Konu: Arıza Işığı ve Lpg  (Okunma sayısı 1297 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Arıza Işığı ve Lpg
« : Mayıs 30, 2012, 22:22:15 »
merhaba  arkadaşlar bir hafta önce 1999 model toyota corolla terra (kedi göz ) aracıma yetkili serviste lovato marka lpg kiti taktırdım fakat 70-80 km sonra arıza ışığı yandı araç gaz yememeye ve titremeye başladı. ara ara yanıp sönüyo. tüp taktırdığım yerdekiler lpg aldığın istasyonu değiştir dediler ama  ben ondan olduğunu  düşünmüyorum. Bu forumda bu tür sıkıntıyı yaşayıp çözüm bulan yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

Arıza Işığı ve Lpg
« : Mayıs 30, 2012, 22:22:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Arıza Işığı ve Lpg
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2012, 22:51:10 »
konyadaki tüm petrollerden lpg aldım pis gaz bile almışımdır hiç arıza lambası vs vs yanmadı. sorununuz kalibrasyon yada hatalı elektrik bağlantısı olabilir sizi başlarından savmışlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • iyi mükemmelin düşmanıdır...
    • yıldız otogaz
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
Ynt: Arıza Işığı ve Lpg
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2012, 09:47:52 »
merhaba arkadaşlar bir hafta önce 1999 model toyota corolla terra (kedi göz ) aracıma yetkili serviste lovato marka lpg kiti taktırdım fakat 70-80 km sonra arıza ışığı yandı araç gaz yememeye ve titremeye başladı. ara ara yanıp sönüyo. tüp taktırdığım yerdekiler lpg aldığın istasyonu değiştir dediler ama  ben ondan olduğunu  düşünmüyorum. Bu forumda bu tür sıkıntıyı yaşayıp çözüm bulan yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

araç kaynaklı bir sorununuz olmadığından emin iseniz ,sorun gayet basit aracın lpg ayarları obd desteğiyle yapılırsa sorununuz %100 çöülzecektir .ilk fırsatta servise gidip ayarlarınızın obd destekli yapılmasını rica ediniz ...
selamlar
YILDIZ OTOGAZ

PRİNS -KİTMTM-TARTARİNİ-ROMANO-LANDİ-AKL-KME-GASİTALY VE ALDESA OTOGAZ SİSTEMLERİ   İZMİT/ KOCAELİ BÖLGE BAYİ 
www.yildizotogaz.com.tr    GSM: 530 419 21 19