0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,2006 Toyota Corolla Alarmı istemeden servis konumuna aldım ve tekrar nasil alarmı aktif hale getirebilirim?Ayrıca bu araçta cruise control düğmesi nerede? Otomatik vites kutusunun Park konumu yazisinin ustunde kucuk bir dikgortgen dugme var o mudur?
ufuk abi aracın direksiyon sol altında bir çekmece var ya işte oçekmeceyi aç yukarı doğru çek ve çıkar yerinden ondan sonra iç tarafına bak üste sigortalar altta mavi bir kutu var iştenin onun üstünde bir buton (düğme) var arabayı çalıştırıp o düğmeye 4-5kez basarsanız araç bir uyarı sinyali çalcak alarm açılmış oluyor.Cam önündeki led alarm kapalı iken hiç yanıp sönmez alarm açıkken yanıp sönerShift lock (vitesin üstündeki dediğin düğme) otomatik viteslerde normalde arabayı çalıştırdıktan sonra frene basıp "P"den diğer viteslere atıyorsun ya işte frene basmadan bu düğmeye basılı tutarakda yapabilirsin.
Canımsın İlkecim, yaptım. Anlamadığım bu bilgiyi Cenmax'ı arayınca yada yetkili servisine gidince atla deveymiş bir bakmak lazım 20-30dk sürer demeleri. Bunu telefonda söyleseler 1dk da olacak bir işlem için bir ton yol yapımıyacağım artı vakit ve para kaybından başka birşey değil!Shift lock bilgisi için ayrıca teşekkür ederim daha önceki aracımda 2 - L ve bu shift lock tusu yoktu bunları da öğrendik. bu arada aracın kitapçığı sende varmı duruyor mu?
Eğer sende yoksa burdan indirebilrsin ufuk abi 30mb sadece https://rapidshare.com/#!download|69p9|364893818|COROLLA_USER-05.pdf|29574|R~86A38166BB1AA10AF5ADA97B009E485E|0|0
ufuk abi aracın direksiyon sol altında bir çekmece var ya işte oçekmeceyi aç yukarı doğru çek ve çıkar yerinden ondan sonra iç tarafına bak üste sigortalar altta mavi bir kutu var iştenin onun üstünde bir buton (düğme) var arabayı çalıştırıp o düğmeye 4-5kez basarsanız araç bir uyarı sinyali çalcak alarm açılmış oluyor.Cam önündeki led alarm kapalı iken hiç yanıp sönmez alarm açıkken yanıp söner
Benim aracımda herhalde aynı bu dediğiniz yere baktım butonu bulamadım ,oraya kadar geldim.Benim araçta merkezi kilit var ama alarm yok herhalde bilgi verebilirmisiniz.2006 Sedan Coralla Terra Dizel Manuel vites.