konu biraz eski gibi ama olsun yinede yazayım dedim
1.3 xl 93 model aracım aracı kötüleyen çok ama petrole çekipte şöyle bir güzelce yıkayıp silincede izleyicisi çok oluyo
benim aracım 1.3 12v lpg de şu anda şehir içnde 9-10 lt yakıyor ayar gerekiyor fakat doğan şahin ile kıyaslarsam ekonomik rampada bayılır vs vs 3 kişi varken araçta rampada 110 ile çok doğan slx geçtim 4. viteste motor 120 yi geçince bağırıyor gidin ozaman 2.0 16v araç alın bağırtamdan binin derim yada yüksek süratte bağırsın dersenizde 1.6 derim motor sesi takıntınız varsa.
aracım hidrolik direksiyon değil ama diğer marakalara göre direkisyon çok yumuşak kullanım rahat
ön camlarım otomatik herşeyden önce klimalı uzun yolda beni hiç de uyuz etmiyor çünki ben ralli ye katılan birisi değilim varsın diğerlerinden saate 10 yada 20 km daha yavaş hızda gitsin ama düz yol buldummu ve aracı devrinde kullanıyosan yapıştır gitsin.
bu aracı al binici isen ve satma niyetin yoksa git bir servise her şeyihni kontrool ettir gerekirse 2000 tl masraf et kıy paraya adam gibi kullan hiç arkana bile bakmadan yağını tuzunu hava filtresini değiştir değiştir bin
ve şu anda araca 12.500 tl veren de var ama satmıyorum sebep aldığımda çok ama çok bakımsızdı ve çok ağır masraf ettim şu an birine satsam alan yağını tuzunu değiştirip biner başkda birşeye karışmaz
aracın en hoşuma giden tarafı ise aç klimayı anında içerisi buz gibi

al doğan şahin yan içinde gerisini varın siz hesap edin