Gönderen Konu: Yakıt Tasarruf cihazı Kullanın var mı?  (Okunma sayısı 1629 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Yakıt Tasarruf cihazı Kullanın var mı?
« : Mayıs 29, 2012, 18:02:16 »
merhaba  arkadaşlar yakıt tasarruf cihazı kullanan varmı, gercekten işe yarıyormu bu kondu bilgilerinizi paylaşırmısınz 

Toyota Club Türkiye

Yakıt Tasarruf cihazı Kullanın var mı?
« : Mayıs 29, 2012, 18:02:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Yakıt Tasarruf cihazı Kullanın var mı?
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2012, 10:08:17 »
valla Hasan bey piyasada bir sürü tasarruf cihazı var ve bunların hepsini aynı kefeye koymak mümkün değil. abimde 2006 model avensis comfort var. babamda ise 2004 model avensis elegant var. abim tasarruf cihazı kullanıyor, babam ise kullnmıyor. arada hiçbir fark olmadığını söyleyebilirim. ve tasarruf cihazının sağladığı bir sürü dez avantajı sayabilirim. yani bana göre bu tasarruf cihazı dedikleri şey biraz hikaye gibi. bu tamamen benim görüşüm. selamlar.
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2012, 12:46:24 »
Öyle bir cihazın yararı olsaydı araç üretiminde zaten kullanılırdı. Böyle birşey, arabanın rengi gibi göreceli bir özellik değil nasılsa. Yani, aracınız daha az yakıt tüketsin mi sorusuna 'hayır' diyecek adam yoktur heralde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2012, 13:11:27 »
Dün sanayideydim bitane megane-2 vardı adam o cihazdan taktırmış, motor üzerinde ilkdefa öyle birşey gördüğüm için merak edip sordum.. bide renault'un yetkili servisinden almış 30-40 kuruşa yakın farkettiğini söyledi, ne kadar doğru ne kadar yaloan orasını bilemem...