0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
polen filtresinin 40 lira civarı olduğunu biliyorum nettede 20 euro civarı valeolar diğer kısımlar için diyecek lafım yok
şimdi bu konularda bilgili olmak lazım nasılmı derseniz. aracınnızın hangi kmde ne parçası değişecek kullanım kılavuzunda yazıyor ben kmleri geldiğinde konyadaki özel servisleri ve yetkili servisi telefondan arıyorum bana şu malzemeler lazım kaç para dediğim anda hepsi en ucuz fiyatı vermek için çabalıyorlar , çünkü telefondan aradığım için biliyorlarki ben fiyat araştırması yapıyorum. en uygun fiyatı verene ustamla gidiyorum ve ustam bu parça olur dediklerini alıyorum ustada beraber oturup kalktığım çocukluk arkadaşım olduğu için sıkıntı yok bazen ufak bakımlara ücret bile almıyorvaleo baskı balata 120 tl şanzıman yağı ve volant kontrol ve işçilik 50 tl, 170 tlye baskıyı değiştirdim düşünün yani
uğur bey 170 tl baskı balata değişimi süper, ben tanıdığa götürdüm sadece işçilik 150 aldı, aisin marka da baskı balata seti takılmış. 250 de aisine verdik artı şanzıman yağı ve birşey daha vardı vs. 445 tl tuttu...bizide mi öptüler )
bende aisin için 230 tl fiyat aldım. ama arkadaşım aisin ile valeo nun aynı olduğunu boşuna o kadar fark vermeye gerek olmadığını söyleyince valeo aldım . ortalama şanzıman indirmek için işçilik 100-200 tl alıyorlar benim kendi arkadaşım olduğu için 50 tl aldı benden onuda zorla verdim