Gönderen Konu: Eskişehir'de Oto aksesuar dükkanı açtık (es-mod oto aksesuar). Bekleriz ;)  (Okunma sayısı 5710 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,

Artık Eskişehir'de de detaylı bir aksesuarcınız oldu...
Senelerce özel sektöre hizmet ettikten sonra yan branşımız olan olan Oto aksesuar sektörüne yönelip 2 arkadaş merkezde büyük bir dükkan açtık.
Nelermi yapıyoruz?
Cam filmi-cam tavan görünümlü folyo kaplama- karbon kaplama- Krom aksesuarlar- Meliset polyester ürünleri satış ve montajı- İNCİ akü- Castrol yağlar-
Detaylı temizlik- pasta,cila ve boya koruma- 3M ürünleri- Williams oto seramik kaplama(5 yıl garantili)- Led uygulamalar.....vesaire..vesaire..
Bekleriz ;)
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
Hayırlı uğurlu olsun bi ara uğrarız inşallah. :alkis: :alkis:
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
hayırlı uüğurlu olsun rabibm bol kazanç nasip etsin:)))ozaman hemen soralım site üyelerine indirp oranı kaç:):):)):):

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
hayırlı uğurlu olsun konya tabiri ile allah ekmeğinizi yağlı etsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun. Bereketiniz bol olsun.

hayırlı uüğurlu olsun rabibm bol kazanç nasip etsin:)))ozaman hemen soralım site üyelerine indirp oranı kaç:):):)):):

Seydi abi, Allah iyiliğini versin. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi

Yok artık ben orayı gördüm sizin miydi abicim bir ara uğrayacaktım vazgeçtim anooovvv bizede yakın hem yani yakın sayılır :lol: Boş zamanda uğrıyayım Ercan abicim hadi hayırlı olsun bol kazançlı olsun inşallah :)

Buna katılıyorum Ercan abi :islik:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
Hayırlı olsun... Bende böyle biyer açsam kendi arabamla uğraşmaktan milletinkine vakit kalmaz heralde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hayırlı uğurlu olsun, int siteniz devreye girdiğinde siparişlerimiz başlayacaktır. üyelere özel fiyatlardan diye umudumuz devam ediyor  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Çayını içmeye uğrarım bir boşlukta nasipse. :) Hayırlı işler bol kazançlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 291000
  • Model Yılı: '97
hayırlı olsun abi bir ara uğramak isterim yanına :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
hayırlı olsun eskişehire gelince mutlaka uğrayacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Bugün ben ayaküstü uğradım yaklaşık 15-20 dakika kadar konuştuk Ercan abiyle ve tanışma fırsatı bulduk :) Gerçekten çok iyi bir insan yaptıkları uygulamaları gösterdiler ve bir kaç birşey alacağım şeyler arasına ekledim bile sadece dipsiz turuncu ampül bulamadım onuda getirtir diye düşünmekteyim gayet güzel temiz nezih bir mekan oluşturmuşlar gerçekten hoşuma gitti tebrik ederim bol kazançlı olur inşallah kazasız belasız bol kazançlı günler dilerim Ercan abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
hayırlı işler bol kazançlar
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun eskişehire ilk gidişimde uğrarım artık :) bol kazançlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler... Forum dostluklarımız paha biçilemez.Bütün dostlarımıza kapımız her zaman açıktır ;) Fiyatlarımız da elbette iskontolu olacak :)
Kısa zamanda yaptığımız işleri Facebook ta paylaşıyorum. Linkimiz aşağıda beklerim...
Sevgi ve saygılarımla. Herkesin ekmeği yağlı olur inşallah ;) Sağolun İyi ki varsınız.
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003760843883
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun...
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
İnşallah bi gitmek nasip olur :) Hayırlı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
hayırlı ugurlu olsun bol kazançlar bir ara uğrarım ::)

dealextreme.com daki dipsiz led ampullerden var mı ,satıyor musunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
Hayırlı olsun. Bereketiniz bol olsun.

Seydi abi, Allah iyiliğini versin. :D

:))) dostlar işin şakası bir yana hazır konu açılmışken sizinle paylaşmak istiyorum daha önceki aracım seat olduğu için sct sitesine üyeliğim vardı,site çok atif bir site ve üyeleri her kesimden insanlar mevcut yetkili servilser özel servisler yedek parçacılar doktorlar falan filen...neyse uzatmadan site üyelerine yetkili servislerde çok ciddi indirim yapılıyordu bizde bunu yapabliriz diye düşnüyorum ,bir konu açılmıştı toyota clup kartı diye...son yazışmaları okumadım ama bu kart olmadan bile site üyesi olan dostlar özellikle yetkili servislerden ciddi indirimden faydalanabilriler tabi eğer aramızda yetkili servis varsa :))))  yada farklı bir ürün için....bilmiyorum sizde benimle aynı kanaattemisiniz?:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi

:))) dostlar işin şakası bir yana hazır konu açılmışken sizinle paylaşmak istiyorum daha önceki aracım seat olduğu için sct sitesine üyeliğim vardı,site çok atif bir site ve üyeleri her kesimden insanlar mevcut yetkili servilser özel servisler yedek parçacılar doktorlar falan filen...neyse uzatmadan site üyelerine yetkili servislerde çok ciddi indirim yapılıyordu bizde bunu yapabliriz diye düşnüyorum ,bir konu açılmıştı toyota clup kartı diye...son yazışmaları okumadım ama bu kart olmadan bile site üyesi olan dostlar özellikle yetkili servislerden ciddi indirimden faydalanabilriler tabi eğer aramızda yetkili servis varsa :))))  yada farklı bir ürün için....bilmiyorum sizde benimle aynı kanaattemisiniz?:)

malesef forumumuz çok hareketli değil , yanlış anlaşılmasın bunda yöneticilerin etkisi varmıdır bilemiyorum. örneğin opel forumunda 2 tane aktif servis ustası var tüm mekanik sorunlara 1. ağızdan cevap veriyorlar. güzel bir sistem ... birde bizim forumda şuna dikkat ettim forum hep aynı konular etrafında dönüp dolaşıyor... buda aktif üyenin az olmasından kaynaklanıyor sanırım