Gönderen Konu: Samsung inverter klima  (Okunma sayısı 4003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Samsung inverter klima
« : Mayıs 28, 2012, 18:09:39 »
Herkese selamlar .

Arkadaşlar 23 m2 bir odaya 12 lik inverter bir klima alacağız özellikle kışın ısıtma için kullanacağız.

Aranızda samsung maldives serisi inverter kullanan var mı nasıl klimadır fiyatı 1600 tl civarı tavsiye edermisiniz ?

Birde klima kışın sürekli kullanılacak günlük en az 10-12 saat çalışır eğer aramızda bu marka ve model klima kullananlar varsa elektirik tüketimi ve ısıtma performansı hakkında bilgi verebilirse sevinirim .

Toyota Club Türkiye

Samsung inverter klima
« : Mayıs 28, 2012, 18:09:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: Samsung inverter klima
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2012, 18:18:50 »
Mahmut sana  klima için uygun fiyat ve destek  verebilecek bi yerin nosunu veriyorum özelden.. Sana kargolatırız orda montaj yaptırırsın :)
 Ama 23 m2 için 12 lik klima az değilmi ?

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2012, 18:25:37 »
Mahmut sana  klima için uygun fiyat ve destek  verebilecek bir yerin nosunu veriyorum özelden.. Sana kargolatırız orda montaj yaptırırsın :)
 Ama 23 m2 için 12 lik klima az değilmi ?

Teşekkürler Kerem abi .

Şu an 25 m2 de 14 lük normal klima kullanıyoruz ve idare ediyor bide inverterler aynı güçte normal klimalara göre daha güçlüymüş .

Samsung hakkında ne düşünüyorsun abi bir bilgin var mı aslında daikin veya mitsubishi düşünüyorum ama onlar samsunga göre baya bir tuzlu bide Adana çok soğuk bir yer olmadığı için gerek görmüyorum .

Gönderdiğin numarayıda not ediyorum abi almadan önce mutlaka ararım zaten acelemiz yok evde 4 adet klima var bunu salona kışın kullanmak için düşünüyoruz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2012, 18:48:05 »
Teşekkürler Kerem abi .

Şu an 25 m2 de 14 lük normal klima kullanıyoruz ve idare ediyor bide inverterler aynı güçte normal klimalara göre daha güçlüymüş .

Samsung hakkında ne düşünüyorsun abi bir bilgin var mı aslında daikin veya mitsubishi düşünüyorum ama onlar samsunga göre baya bir tuzlu bide Adana çok soğuk bir yer olmadığı için gerek görmüyorum .

Gönderdiğin numarayıda not ediyorum abi almadan önce mutlaka ararım zaten acelemiz yok evde 4 adet klima var bunu salona kışın kullanmak için düşünüyoruz .

Mahmut 4 klima ile elektrik parası ne kadar geliyor?
Samsung klima kullanmadım hiç bi yorum yapamayacağım.. Sana verdiğim markalar olsa bişey söylerdim ama :)

23 m2 de ısınma da sorun çıkmaz ama klima daha sık devreye girer çıkar bi üstü 18 lik olsa daha az devreye girip çıkacağı için elektrik açısından daha rahat edersin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2012, 19:36:36 »
Mahmut 4 klima ile elektrik parası ne kadar geliyor?
Samsung klima kullanmadım hiç bir yorum yapamayacağım.. Sana verdiğim markalar olsa birşey söylerdim ama :)

23 m2 de ısınma da sorun çıkmaz ama klima daha sık devreye girer çıkar bir üstü 18 lik olsa daha az devreye girip çıkacağı için elektrik açısından daha rahat edersin..

Abi elektirik faturaları kışları 250-300 arası yazları ara sıra yazlığa gittiğimiz için 180-220 arası bahar dönemlerinde ise 120-150 arası geliyor . Tedaştan gelen memur bizim sayacı en az 2 kere okur yanlış mı yaptım diye çünkü bizim buralarda evlere en fazla 80-100 tl gelir . :)

Büyüklük konusunda haklısın abi zaten inverterlerin bir özellği ortam ısısına göre kapesitesini düşürebildikleri için büyük almak dez avantaj olmuyor demin buzdolabı kurulumu için samsung servisi geldi odayı gösterdim oda 18 liği tavsiye etti .

Dediğin markaları bende iyi biliyorum abi zaten klima denilince dediğin markalardan şüphe duymam . Bana kalsa onlardanda şaşmam ama babam 2000 tl den fazla vermem diyor bide şimdi 18 lik oldu klima bakalım ne olacak gerçi acelemiz yok kışa kadar zamanımız var kışada büyük ihtimal biraz ucuzlar klimalar .

İlgilendiğiniz için tekrardan teşekkürler .

Eğer samsung kullanan varsa onların yorumlarınıda bekliyorum nette biraz araştırdım cihaz iyiye benziyor ama servisi biraz kötüymüş . Gerçi Adana'da daha samsung servisi ile sorun yaşamadık ama genelde servisi kötülenmiş .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2012, 19:42:26 »
söylediğin fiyata gayet rahat konuştuğumuz markalardan birini alabilirsin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2012, 19:45:22 »
söylediğin fiyata gayet rahat konuştuğumuz markalardan birini alabilirsin..

Abi öyleyse alacağım zaman verdiğin numarayı arar fiyat alırım .

İlgilendiğin için teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2012, 19:49:31 »
Abi öyleyse alacağım zaman verdiğin numarayı arar fiyat alırım .

İlgilendiğin için teşekkürler .

Nedemek her zaman ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 29, 2012, 06:34:33 »
23m2 için 12'lik klima Adana'da bence yeterli olur. Inverter olduğu için elektrik tüketimi konusunda fazla endişe etmeye gerek yok. Fakat Samsung klima hakkında hiç bir bilgim ya da duyumum yok. Samsung yerine Mitsubushi ya da servis konusunda çok iyi olan LG Beko da düşünebilirsiniz Mahmut.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #9 : Mayıs 29, 2012, 11:06:26 »
23m2 için 12'lik klima Adana'da bence yeterli olur. Inverter olduğu için elektrik tüketimi konusunda fazla endişe etmeye gerek yok. Fakat Samsung klima hakkında hiç bir bilgim ya da duyumum yok. Samsung yerine Mitsubushi ya da servis konusunda çok iyi olan LG Beko da düşünebilirsiniz Mahmut.

Hakkı abi tavsiyelerin için teşekkürler .

Bende 12 lik yeter diye düşünüyordum ama dün gelen servise odayı gösterdim 14 lük ancak dedi samsung da 14 lük olmadığı için 18 lik tavsiye etti . Ondan samsungdan vaz geçtim zaten .

Beko konusunda evde 4 tane arçelik var zaten bekoyla aynılar yazın biraz sesli çalışmasından başka bir sorun yok fakat kışın ısıtmada özellikle bu sene biraz sert geçtiği için hiç verim alamadık . Mitsubushi konusunda bugün telefonla aradım 25 m2 için sordum 16 lık olur dediler fiyatıda 3500 civarı dedi . Daikin aynı yere 12 lik olur dedi onun fiyatı 2300 tl . Gerçi şu sıralar alınmıcak ama araştırıyorum uygun bulursak alabilirizde .

Bu durumda daikin uygun gözüküyor gibi gerçi daha Kerem abinin verdiği numarayı aramdım orayıda arıcağım .

Almadan önce keşif yaptırmayıda düşünüyorum çünkü her yer farklı söylüyor nette olan formullerle hesaplıyorum 10000 btu çıkıyor biri 14 lük ancak dedi biri 16 dedi daikinde bizim takacağımız 12l ik orayı fırın gibi yapar dedi yani anlıcağın zaten karışık olan kafamı iyicene karıştırdılar en iyisi büyüklük konusunda garanti veren bir yerden almak olacak .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 29, 2012, 18:19:54 »
Hakkı abi tavsiyelerin için teşekkürler .

Bende 12 lik yeter diye düşünüyordum ama dün gelen servise odayı gösterdim 14 lük ancak dedi samsung da 14 lük olmadığı için 18 lik tavsiye etti . Ondan samsungdan vaz geçtim zaten

Ben sana 18 lik dedim ya 14 lüğünü de varsa bi sor istersen... Hakkı reyiz de 12 lik felam deyince :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 29, 2012, 18:46:39 »
okuduğum kadarıyla adı geçmemiş fakat panasonic inverter klima da son derece başarılı. hatta mitsubishi'den daha sessiz çalışıyor. daha doğrusu çalıştığı anlaşılamıyor. mitsubishi diğerlerine nazaran pahalı kalıyor her zaman. bence daikin ya da panasonic alternatiflerini iyice bir inceleyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Mayıs 29, 2012, 18:55:08 »
okuduğum kadarıyla adı geçmemiş fakat panasonic inverter klima da son derece başarılı. hatta mitsubishi'den daha sessiz çalışıyor. daha doğrusu çalıştığı anlaşılamıyor. mitsubishi diğerlerine nazaran pahalı kalıyor her zaman. bence daikin ya da panasonic alternatiflerini iyice bir inceleyin.

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler .

Hakan bey bugün daikin ve mitsubushi satan bir bayiden mitsubushi aldım kampanyada olduğu için daikin den daha ucuza geldi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 29, 2012, 19:11:08 »
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler .

Hakan bey bugün daikin ve mitsubushi satan bir bayiden mitsubushi aldım kampanyada olduğu için daikin den daha ucuza geldi .

o zaman hayırlı olsun, bakımlarını düzgün yaptırırsanız ömür boyu gidebileceğinden şüphem yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #14 : Mayıs 29, 2012, 19:26:11 »
o zaman hayırlı olsun, bakımlarını düzgün yaptırırsanız ömür boyu gidebileceğinden şüphem yok.
Teşekkürler .

Bakım konusunda şüpheniz olmasın elimde bakım ihtiyacı olan tüm ürünlerin bakımlarını zamanından çok daha önce kendim yaparım . :)

Bir ara bizim bekolar fazla bakımdan nazlandı mı diye düşünmeye bile başladım ama ilk geldiklerinde de aynıydılar . :D