0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut sana klima için uygun fiyat ve destek verebilecek bir yerin nosunu veriyorum özelden.. Sana kargolatırız orda montaj yaptırırsın Ama 23 m2 için 12 lik klima az değilmi ?
Teşekkürler Kerem abi .Şu an 25 m2 de 14 lük normal klima kullanıyoruz ve idare ediyor bide inverterler aynı güçte normal klimalara göre daha güçlüymüş . Samsung hakkında ne düşünüyorsun abi bir bilgin var mı aslında daikin veya mitsubishi düşünüyorum ama onlar samsunga göre baya bir tuzlu bide Adana çok soğuk bir yer olmadığı için gerek görmüyorum .Gönderdiğin numarayıda not ediyorum abi almadan önce mutlaka ararım zaten acelemiz yok evde 4 adet klima var bunu salona kışın kullanmak için düşünüyoruz .
Mahmut 4 klima ile elektrik parası ne kadar geliyor? Samsung klima kullanmadım hiç bir yorum yapamayacağım.. Sana verdiğim markalar olsa birşey söylerdim ama 23 m2 de ısınma da sorun çıkmaz ama klima daha sık devreye girer çıkar bir üstü 18 lik olsa daha az devreye girip çıkacağı için elektrik açısından daha rahat edersin..
söylediğin fiyata gayet rahat konuştuğumuz markalardan birini alabilirsin..
Abi öyleyse alacağım zaman verdiğin numarayı arar fiyat alırım .İlgilendiğin için teşekkürler .
23m2 için 12'lik klima Adana'da bence yeterli olur. Inverter olduğu için elektrik tüketimi konusunda fazla endişe etmeye gerek yok. Fakat Samsung klima hakkında hiç bir bilgim ya da duyumum yok. Samsung yerine Mitsubushi ya da servis konusunda çok iyi olan LG Beko da düşünebilirsiniz Mahmut.
Hakkı abi tavsiyelerin için teşekkürler .Bende 12 lik yeter diye düşünüyordum ama dün gelen servise odayı gösterdim 14 lük ancak dedi samsung da 14 lük olmadığı için 18 lik tavsiye etti . Ondan samsungdan vaz geçtim zaten
okuduğum kadarıyla adı geçmemiş fakat panasonic inverter klima da son derece başarılı. hatta mitsubishi'den daha sessiz çalışıyor. daha doğrusu çalıştığı anlaşılamıyor. mitsubishi diğerlerine nazaran pahalı kalıyor her zaman. bence daikin ya da panasonic alternatiflerini iyice bir inceleyin.
Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler .Hakan bey bugün daikin ve mitsubushi satan bir bayiden mitsubushi aldım kampanyada olduğu için daikin den daha ucuza geldi .
o zaman hayırlı olsun, bakımlarını düzgün yaptırırsanız ömür boyu gidebileceğinden şüphem yok.