Gönderen Konu: tork farkı  (Okunma sayısı 6361 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: tork farkı
« Yanıtla #40 : Ekim 28, 2012, 21:25:59 »
Mahmut çok sağolasın bilgilendirme için .

Sende sağolasın . Faydalı olabildiysem ne mutlu .

Chip ile ilgili aşağıdaki linke de bakmanı tavsiye ederim belki görmüşsündür konuyu ama görmemişsen bir göz gezdir . Yinede sormak istediğin başka birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum .

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41781.0

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 28, 2012, 21:25:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 81 BF 907
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 6750
  • Model Yılı: '13
« Yanıtla #41 : Ekim 29, 2012, 00:13:59 »
abi ne konuda bu mesajı attın
mutluluk corollada saklıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 29, 2012, 01:56:58 »
chip konusunda :D
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 29, 2012, 02:41:47 »
Evet son gelişmeye bı kıyas yapayım yaklaşık 1 saat önce 2012 model makyajsiz avensis 1.6 132 hp 156 nm tork aracı olan amcamla hafif kapıştık :) Kalkışta 3 araç boyu gecti sonra ben 2nci vites sonunda yanında buldum kendimi 3 ncu vites sonunda 2 araba boyu gerimdeydi ara ara gaz kestim yakalasın beni diye arkama yaklaşıp sola geçtiği anda tekrar yüklendim ve hep ara actım. Yol tatlı bir rampaliydi ama dik degildi. Aracında borç marka gaz takılı ama bu esnada benzinde kullanıyordu aracını. :) sehirden uzak bı bölge olduğu için rahat denedik trafikte kesinlikle böyle bir duruma girmem kendimizi önemsemiyorsak bile trafikteki diğer insanların canına kastetmek ve tehlike yaratmak bize yakışmaz. Birde sorum olacak Mahmut sen aracı yağ yaktığından dolayı verecektim servise yanlış hatırlamıyorsam sonuc ne oldu?
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 29, 2012, 09:55:08 »
Evet son gelişmeye bı kıyas yapayım yaklaşık 1 saat önce 2012 model makyajsiz avensis 1.6 132 hp 156 nm tork aracı olan amcamla hafif kapıştık :) Kalkışta 3 araç boyu gecti sonra ben 2nci vites sonunda yanında buldum kendimi 3 ncu vites sonunda 2 araba boyu gerimdeydi ara ara gaz kestim yakalasın beni diye arkama yaklaşıp sola geçtiği anda tekrar yüklendim ve hep ara actım. Yol tatlı bir rampaliydi ama dik degildi. Aracında borç marka gaz takılı ama bu esnada benzinde kullanıyordu aracını. :) sehirden uzak bı bölge olduğu için rahat denedik trafikte kesinlikle böyle bir duruma girmem kendimizi önemsemiyorsak bile trafikteki diğer insanların canına kastetmek ve tehlike yaratmak bize yakışmaz. Birde sorum olacak Mahmut sen aracı yağ yaktığından dolayı verecektim servise yanlış hatırlamıyorsam sonuc ne oldu?

Sende chip olsaydı amcan kafayı yiyebilirdi . Birde chipi taktırırsan eğer chipi taktıktan sonra deneyin . Ben bir ara honda civic ile trafikte inatlaştım şansımıza ikimiz kırmızı ışkta ilk sırada takıldık ve yeşil yandığında kendisi duman içindeydi . Adam kendini nasıl avuttu bilemicem . Benden 2 kat fazla yakıyor ama ben daha performansılı araca biniyorum birde pilotaj farkı var tabi . :D

Bu arada trafikte inatlaştım dediğim sabahın erken saatleri yol bomboştu . Zaten kendisi kaşınmıştı .