0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Opellerde zaten bakımda mobil 1 esp 5w30 koyuyorlar. Bence yağ fiyatını sorun ona göre dışarıdan alın. Belki aynı fiyatadır diyeceğim ama acaba hayal mi kuruyorum
Yahu benim passat'a 9000 km önce periyodik bakım yapılmıştı. Geçen hafta da yağ az uyarısı verdi benim bir özel servisim var (adamlar yetkili servisten çıkma) içinde ki yağın üzerine 1 lt. eklettirdim 10 40 koydu... Ve bana dedi ki bu tür yağ eksiltmelerin de üzerini 10 40 la tamamlıyoruz, periyodik bakıma geldiğin de ise içindekini boşaltıp 5-30 koyuyoruz dedi. Tamamlamalar da 10-40 koyuyormuş yani. Bide 9000 bin de yağ azaltması normalmiş passat için öyle dedi 2.0 dizel...
Opel Mobil kullanmaz yahu. GM kullanır, onu da PO'ya ürettirir. Mobil kullansa daha ne.
Mustafa abi servisten servise değişiyor kullanılan yağın markası.. örneğin burada benim arabayı aldığım mar oto yetkili servis mobil yağ kullanıyor bakıma gelen araçlara.. zaten VW, opel, ford, toyota her markanın yetkili servislerinde kullanılan yağlarda belirli bir marka yok, kullandıkları yağ markasında değişenlik olabiliyor.. selamlar abi