0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yedek parçayı servisten almak istesem bu indirim geçerlimiiii
tam da 80.000 bakımına girmemize haftalar kala güzel oldu bu.
Versoya 80000 bakımına sokacaktim özel serviste, acaba yüzde 30 indirim gelince;ozelle yetkili servis arasındaki fiyat farkı kaça inmiştir. 200 tl civarına düştüyse yetkilideyaptiririm.
*** Az önce Ankara Toyota Reis Plazayı aradım bakım kampanyası 2009 ve öncesi Toyotalarda geçerliymiş. Diğerleri nasıl olsa tıpış tıpış gelecek diyorlar yani. Garantisi devam edenlere bu kampanya geçerli değiL.
ya kardeşim insan böyle bir ayrıntıyı alıştıra alıştıra söyler. pat diye değil
vallaha böyle bir konuyu bende açacaktım. çünkü mesaj banada geldi.
Diğer markalar da böyle yapıyor Fehmi Bey, garantideki araçlara da indirim uygulayan bir kampanyaya şahit olmadım bugüne kadar
Geçerlidir Fatih bence hiç vakit kaybetme
MerhabaBakım için kapmanyadan önce geçen hafta yetkili servisten aldığım fiyat yaklaşık 700 TL idi.Bugün aynı bakım için verilen fiyat 970 TL iken indirimle 635 TL oluyor. Neler oluyor sizce indirim mi?
40 bin bakımı için fiyat aldım, 550 TL fiyat verdiler.Değiştirilen parçalar,Motor Yağı,Hava Filtresi,Yağ Filtresi,Yakıt Filtresi,Polen Filtresi,Fren Hidroliği,Sarf Malzemesi,Disk ve Balatalar kontrol ediliyormuş onlarda değişirse ekstraya giriyormuş onlarda Allah'tan kork Toyota...
Silahsız soygun dedikleri bu olsa gerek
Benimde 40bin geldi, benzinli. Ben de toyotronicten fiyat almıştım, balatalar dahil 420mi 440mı ne demişlerdi. bir 50 lirada lpgye gider 500e bağlarız gibi
Astsolistlere yol açın 160 bine gidiyorum iyi geldi bu yüzde 30.. Msj bana da geldi bu arada Toyota forumu mu takip ediyor ne ?