0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar, hafta içi aradım Bursa Çavdarlı toyota servisini 60.000 bakımı için, 300 küsurlu bir rakamlar ifade ettiler telefonda, bilmem kaç nokta kontrolu oluyomuş ama saydıklarının çoğu ufak tefek şeyler, nerdeyse arabayı lifte alıp kaldırmayıda sayacak zannettim! neyse benim gönülsüz olduğumu anlamış olacak ki müş.temsilcisi 270 tl.ye indi + motor yıkama ve koruma hediyeleri olacaklarını söylediler! bu arada aracın tavan anteni üzerindeki lastiğin özellikle dip tarafı ufalanıp dağılmaya başladı, bu tavan anteninin fiyatı ne civarda ve nerede bulabilirim bilen arkadaş varsa memnun olurum...
:D2006 hb.
Bu 6 ay meselesini savunan arkadaşlar var sitede. Ben bu arkadaşlara hayret ediyorum. Elin oğlu 25.000 km'ye çıkardı yağ değişimini.Son çıkan megane III dizellerde yağ değişim km'si 25.000'dir arkadaşlar. Corolla 6 ayda bir gelin diyor ve bu forumdaki bazı arkadaşlarca tasvip ediliyor. Bu resmen adı konulmamış bir soygundur.
bencede bunun adı soygun
Aracımı en az 6 ayda bir servise götürüyorum çünkü 6 ayda bir 10 bin km doluyor
Aracım 2005 avensis elegant, direksiyondan ses falan da gelmiyordu ama, gittiğim servis 80 e yakın avensisi çağırıp direksiyon milini ücretsiz değiştirdiklerini, şu anda sorun olmasa da ileride sorun çıkarabileceğini söyleyince ben de değiştirdim. Size tavsiyem, en yakın toyota servisine gidip durumu öğrenmeniz olacaktır.Zaten sistem üzerinden değişip değişmediğini görüyorlarmış.
Serdar bey bu olay yeni mi oldu? hiç direksiyon olayından bahseden olmadı da.. Direksiyonda bazen sorun yaşayan arkadaşlar oldu ama bu şekilde çağırılma olayı ilk defa sizden duydum..