Abilerim, ablalarım sınıfı zayıfsız bitirmeme karşılık babam arabayı halletmeme izin verdi

Bende 1,5 ay sonra tatile çıkacağımız için 2006corolla 1,6 sol güzel bir double teyb almaya karar verdim. Aslında cliodan sonra corollaya bindiğimde teyb süper kusursuz gibi ama tek sorunu ekranı renkli ve bir şey oynatamıyor

Bunun için aşağıdaki özelliklerde bir double arıyorum teybe 600tl limit koydum güzel bir şey olursa 650de olabilir.
İstediğim özellikler:
1-En önemlisi marka olsun kaliteli birşey en az 6 yıl filan kullanim.(örn: piranha ).
2-Arabada orjinal hoparlörleri takılı değiştirmeyi düşünmüyorum. (ölçüleri ve kaç watt olduğunu bilmiyorum,anfi filan hiç yapmayı düşünmüyorum sevmiyorum da ondan).
3-Navigasyonu olsun (ömür boyu güncellemesi ile birlikte)
4-Geri görüş kamerası takılabilsin. (eğer kamerasını ücretsiz vermiyorsa bu double uygun bir kamera linki atsanız.)
5-İlerde (2-3 yıl sonra) koltuk başlıklarını söküp onlarıda ekranlı yapmayı düşünüyorum bunun için cihazda giriş soketleri olsun.
6-Ekranı arabanın double yerine mümkün olduğu kadar sığacak birşey olsun.
7-Sd, flash bellek, harici disk takılma özelliği olsun.
8-Tv si olsun.
9-Bluetooth olsun telefonla bağlanabilim.
10- mp3 mp4 desteklesin (soru:avi desteklermi bu cihazlar? )
11-Harici Gps ile tv anteni olanlar var onları nasıl takıyorlar yav çirkin durmuyormu dışarda 3tane anten.
12-Iphone bağlantı kabloları filande olursa iyi olur ( ilerde ıphone alabilirim)
13-Radyoyuda unutmayalım gimi

Eeee sizi yorduk bu kadar cümleme ama güzel bir şey olsun

Çerçeve gerekiyorsa ucuz bir çerçeve linki atarmısınız.