0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam ilginiz için çok sağ olun.Yarın kısmetse arabayı almaya gidiyoruz.Şu anda Doblo'muzun üstünde bulunan teybi alacağım.Kral bir pioneer modelidir.Geriye kalacak parçalar çok fazla tutmayacağı için daha kalitelilerini almayı düşünüyorum.İşçiliğini beğendiğim bir abime yaptıracağım.Gönderdiğiniz örnektekileri çok beğendim.Hoparlör işi kolay olacak ancak size ezbere değil de bilgi edinmek adına bir kaç sorum olacak.Teybimin çıkışı 4x50 watt...Bunun anlamı 4 çıkışlı ve her çıkıştan 50 watt demek sanırım...Alacağım hoparlörler ise 400 watt olsun.Ben bu hoparlörün 50 watt olan kısmını mı kullanabilirim maksimum?Ne kadar karışık iştir anlamadım. Teyp işini hallettik hocam.Modeli şu anda aklımda değil.Modelini birazdan bulurum.Bulduğumda güzel bir hoparlör ve tiz seçersek çok sevinirim.
Hocam iyiki teknik bilgide zayıfım demişsiniz. İlginiz için çok teşekkür ederim.Kullandığım teybi babam almıştı.Kaliteli bir şey olduğunu biliyordum ama 350-400 lira fiyatı varmış internette bu teybin.Şu anda crossover ile amfi olmadan çalışabilecek tweeter arıyorum.Sizin çalıştığından emin olduğunuz bir model var mı peki? Bu ara biraz fazla soruyorum ama. Bir de ben bu tesisatı yaptırırken kablolamayı sıfırdan yaptırmak istesem maliyet çok artar mı? Aküden yeni kablo çekilecek ve hoparlöre,tweetera da sıfır kablo döşenecek.
Hiç acelem yok hocam. ;)Ben de final haftasına girdim.Bu aralar internet,pc vs. pek ilgilenmeyi düşünmüyorum. :Dİlginiz için çok teşekkürler.