0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dearım Serdarım, aferim çalışmalar güzel ama yaptığın işlem ne kadar doğru bilemedim. Güle güle kirlet.
güle güle kirlet kardeş ancak dizellerde bile yıkatmayın diyorlar. hele benzinli araçlarda hiç önermiyorlar ben nemli bezle ova ova çıkarıyorum. çok zor oluyor ve seninki gibi hiç parlamıyor
abi çok kirliydi 1 hafta oldu vala 850 km yola gitti sorun cıkarmadıysa dahada cıkarmaz
İyi o zaman ver yansın
kirletmeye kıyamıyorum artık ona bir lolita gibi davranıyorum
Bizde yıkatmıştık geçen sene sanırım.Yağ lekeleri falan pek gitmiyor motordaki.Meguiars , ya da Sonax'ın motor temizleyici ürünlerini kullanmak gerek
Aferim Serdar böyle devam et
tamam abi aklın kalmasın ama lolita benden 15 gün uzaklarda
motor ve balatalar soguktu inş. ?
Evet asıl mesele bu yeğeeen
sadece o da deği Sanches, motor yıkatmayı tavsiye etmiyorum.Motor yıkanmadan önce elektronik devrelerin olduğu kutuların üstüne ve bujilerin olduğu yerlere,bağlantı kablolarının giriş yerlerine izalasyon yapmaları gerekir.Muhtemelen izalasyonuda saglıklı yapmamışlardır daha sonra birçok sorun çıkabiliyor. kaputu açık bıraksaydın biraz nemli kalan yerler iyice kurusaydı. ve elinin girmediği birçok yeri silemediğin için paslanma ve korozyon oluşacaktır. bir daha yapma....