0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramooo, hayırlı olsun kardeşim güle güle binin, kazasız belasız kullanın inşallah.Temiz araç gibi duruyor burdan değişen olmamasıda güzel orjin. km de iyi ee iyi da.
Hadi hayırlı olsun Ramazan Bunun TDİ'nı kullanmıştım ama turbosu bozuktu daha doğrusu çalışmıyordu ona rağmen güzel kışkışlıyordu Kullanımı rahat bu arabalar hadi hayırlı olsun
oo kardeşim hayırlı olsun bende bunun classic olanı var ve 20.000 de desem inanırmısın iç ışıklandırmaları falan çok güzel aracın severek kullandığım bir araç kazasız belasız
Eyvallah abicim teşekkürler ben daha aracı görmedim nasıldır nasıl kaçar nasıl yakar bilmem biliyorsun ipsalada öğrenciyim 8 haziranda babam almaya gelecek o zamanda ehliyetimi almış olacağım göreceğiz nasıl birşeymiş Söylediğin classic poloyu görmüştüm dedenin aracıydı galiba keşandaysa bulurum
keşanda polo kardeşim bir tane var zaten 59 plaka güle güle kullanın sağlam arabadır pololar inşallah temiz kllanılmıştır üzmez sizi
Araba temizmiş abi değşieni falan yok motorunada baktırmış babam gayet iyiymiş inşaallahh üzmez.Merak ettiğim tek şey yol tutuşu nasıl acaba ?
valla benimki sedanı hb naıldır bilmiyorum ama hemen hemen yakındır . frenlerini pek beğenmiyorum birde arkadan savurur ama yineden bir emsalleri bir albea olsun palio olsun, albea da kullandım albeadan daha iyi idi poloyla hiç unutmam tugay kantininin az aşağısında cennet bahçesine giderken bir viraj var ya jandarmanın önünden orda beni bir savurmuştu yolun ortasında 2 tur döndüm (avensisten inip ona binince böyle oldu limitlerini bilirsen her arabanın yol tutuşu güzeldir)
Arabanız hayırlı olsun Ramazan Rengi de güzelmiş.
Bu arada rengide çok hoş söylemeyi unutmuşum Ramo.
Hayırlı uğurlu olsun Ramazan, kazasız belasız İnşallah...
Hayırlı olsun güzel arabadır polo hele istanbul gibi park sorunu olan bı yer için daha da güzeldir.
Benim hanımdada 99 1.6 otm var daha 78 binde çok memnunuz vallaha.Hayırlı olsun aracınız.
Hayırlı olsun Ramazan kazsız belasız kullanın inşallah. Arkadaşımda 2002 model mercedes farlısı var. bıraz fazla savruluyor bunlar haberin olsun. Geçen sene bolu dağı rampalarından inerken karşıdan gelen tırın rüzgarınla bayağı bir savrulduk Allahtan hızımız azdı . Am çok sağlam ve kullanımı güzel araçlardır memnun kalıcağınıza emınım
hayırlı olsun. kararan dikiz aynası ve yağmur sensörü gibi donanımlar olduğuna emin misiniz ?