0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
simdiden hayirli olsun
Oğuzum senle tanışma vesilemiz malum Bu aracın önü sizin değil mi der dururdum sana Ki sende artık aracı garaja geri geri çeker olmuşsun Valla ne yalan söyleyeyim benim araçtan çok yakışmış amerikanlar sana çookk tatlı durmuş Tampon eklerine zaten laf yok... En büyük eksiğini fotolarda göremedim ama
Çok tatlı olmuş yanaklarını sıkasım geldi .Allah kaza bela vermesin.
Dün gece Bursa'ya geldim bugün firmaya gittim.Abi işin ehli olunca direk oturttu araca kalpta sorun yokmuş meğer benim beceriksizliğimden kaynaklanmış.Üzerinde kargodan kaynaklanan boya çizikleri vardı rotüş yapmalarını söyledim abi 'Ben bunu bu şekilde kendi aracım olsa takmam yapmışken güzel olsun.' dedi ve boyayıp haftaya perşembe montaja gelmemi söyledi.Montaj sırasın fotolarını çekeceğim ve öncesi-sonrasını paylaşacağım.Şimdilik beklemeye geçtik.Haftaya Bursa'ya geldiğimde bir türlü taktıramadığım amerikan parkı,HKS yada yapmaya çalıştığım TRD plakalığı,bugün karşıma çıkan ve beğendiğim kornayı ve son olarak egzos ucunu takıp son eksiğimiz olan 3,5 luk yayı takacağımız günü beklemeye başlayacağım.
sahibindende arastirdim bulamadim...forumda 2012 makyajli kasa corolla icin xrs bodykit yaptiran biri mevcut mu ?link:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f0/2011_Toyota_Corolla_--_04-09-2011.jpg(yanlis anlasilmasin araclar ayni kasa oldugu icin buraya yazdm)
uh arabaya bak