Gönderen Konu: LASTİK SEÇİMİ  (Okunma sayısı 1163 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
LASTİK SEÇİMİ
« : Mayıs 24, 2012, 20:15:22 »
Arkadaşlar bu haftasonu lastik değişimi yaptım aracıma, rot balans yaptırdım. Geçen yaz tatile giderken sağ arka lastiğim sorun yarattı. Niğde'de 2 lastik aldım önlere, önleri de arkaya attım. Aldığım lastik Lassa Phenoma. 2 adet de burdan alayım dedim, aynı lastikten bulamadım. Sonra sipariş verdirttim ve getirttim. Performans lastiğiymiş araştırdığım kadarıyla ama yine de içim rahat etmedi bulunmuyor diye,Şuan 4 lastik de lassa phenoma.Kullanan var mı? Yorumlarınızı bekliyorum...

Toyota Club Türkiye

LASTİK SEÇİMİ
« : Mayıs 24, 2012, 20:15:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: LASTİK SEÇİMİ
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2012, 06:26:33 »
Yeni bir model bildiğim kadarıyla, piyasaya çıkalı ancak bir yıl olmuştur. Evet, bu tür performans lastikleri fazla satılmadığı için kolay kolay bulunmaz ama kalite konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 76000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2012, 15:29:52 »
ben kullanıyorum. 4 adet birden almıştım. daha önce bridgestone turanza kullanıyordum. ona göre sesi daha az, ıslak zeminde perfomansı daha ii, yol tutuşda bana göre daha ii. zaten nette testleri felan var izlersen ne kadar başarılı olduğunu görürsün. şimdi çoğu kişi dicekki başka marka al diye ama hiç gerek yok. zaten diğer markalardada arasında 50-60 lira fark ediyo. bu arada bu sene kar çok oldu. karda aracımda 17 jant 45 yanak olmasına rağmen hiç zorluk çekmedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2012, 22:52:45 »
Teşekkür ederim. Ben de bu yaz tekrardan uzun yola çıkmayı düşünüyorum.Daha sağlıklı test etme imkanı bulacağım inş. Geçen yaz anladımki uzun yolda en önemlisi lastikler.4 yeni lastikle kendimi daha güvende hissedeceğimi düşünüyorum.