Kaçırdığınızda yada izleyemediğinizde merak ettiğiniz üzüldüğünüz hayrete düştüğünüz diziler nelerdir arkadaşlar....
Kurtlar vadisi pusu
bide yeni Kurt kanunu

alperim önce spartacusu beklerdim o bitti bu diziyi bekliyorum artık 9. bölüm için
Bu aralar Yalan Dünya'ya takılıyorum
Leyla ile Mecnun, acik ve net.
sırlar kapısı

hayretler içinde kalıyorum.
çocuklar duymasın ve seksenler her iki diziyide hd kalitesinde izlemek çok güzel (atv hd trt1 hd)
Fringe, How I met your mother bence mukemmel diziler.
E2 ve CNBCE den vazgeçmem neredeyse hepsini izliyorum.

Merlin, desperate housewives,How I met your mother,Hung, gossip girl, hot ın clevland daha devam eder

Türk Dizilerinde Yalan Dünya.
yahu türk dizilerini izleyen bir ben mi varım... millet aşmış allah allah çağın gerisinde kaldım herhalde
bu arada int cafeci olduğum için 20 tb arşivde çoğu diziler full olarak var isteyen olursa yardımcı olabilirim yabancı dizilerde dahil (ücretsiz kargo parası size ait

)
yahu türk dizilerini izleyen bir ben mi varım... millet aşmış allah allah çağın gerisinde kaldım herhalde
Bir zamanlar bende izlerdim hep Türk dizilerimizi ama sıkıldım heralde artık nedense bahsettiğim diziler ilgimi çekiyor ve eğlendiriyor.
EZEL'in üstüne tanımam her bölümü sinema filmi gibiydi Türk filmlerinde de Kemal Sunal olan tüm filmler 100 kere izlese 101. bile aynı heyecanla izleniyor
EZEL'in üstüne tanımam her bölümü sinema filmi gibiydi Türk filmlerinde de Kemal Sunal olan tüm filmler 100 kere izlese 101. bile aynı heyecanla izleniyor
mesele o değil yiğen mesele .....
Suskunlar da iyiydi

İlk bölümleri gibi gidiyosa iş yapar.. Şimdi ne alemde bilmiyorum ama
1. Game of thrones
2. Supernatural
3. Spartacus
4. Grimm
5. Flashforward
6. Fringe
bu arada int cafeci olduğum için 20 tb arşivde çoğu diziler full olarak var isteyen olursa yardımcı olabilirim yabancı dizilerde dahil (ücretsiz kargo parası size ait
)
ben varim ugur bey takip ettigim iki dizi var kurtlar vadisi pusu ve kurt kanunu bazen digerlerinede bakiyorum ama takipte oldugum iki dizi
TRye gelirsem insallah senle iletisime gecerim isterim o dizileri senden
çocuklar duymasın ve seksenler her iki diziyide hd kalitesinde izlemek çok güzel (atv hd trt1 hd)
Aynen ben de bu iki diziyi (yalnızca) izliyorum atv trt1 hd den
shameless diye bir dizi var çok acayip