0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün yapılan dualar daha çabuk olurmuş, Allahlarından bulsunlar. Hakları neyse onu görsünler inşallah!
Orası neresi bilmiyorum ama polislerin bazı huylarını bende sevmiyorum.Dershane çıkışında arkadaşla arkadaşın kız arkadaşını almak için okulunun çıkışına gittik.Polis çekti hemen bizi kimlik kontrolü cart curt..Ertesi gün ben gitmemiştim,polis arkadaşı dövmüş okul çıkışında bekliyor diye..Bir defasında da haberlerde izledim polis yaşlı insanları iteleyip duruyordu.Eskişehir 'de de porsukta boğulmakta olan çocuğa kıyıya çekmek için sopayla müdahale ettiler.Tabi ki bazı olaylara karşı taviz vermemeleri gerekiyor ama karşılarındakinin canlı ya da insan olduğunu unutuyorlar bazıları.Ama polislerinde yaptığı çok başarılı,topluma faydalı operasyonları vardır mutlaka..
eve gidene kadar o poşetler eve gidince normal akvaryuma atacaklardır o balıklarıpolisler galiba ispanyanın polisleri, dünyada en çok çingeneyi barındıran ülke
Size bir video bunu izlerken gözlerim yaşardı Çinlilerin Allah bin belasını versin..http://www.laktoz.net/cinlilerin-kopek-vahsetine-ne-kadar-sessiz-kalinacak.html