Gönderen Konu: 2.0 executive elegant  (Okunma sayısı 3764 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota'yı seviyorum.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 202000
  • Model Yılı: '10
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2.0 executive elegant
« Yanıtla #20 : Mayıs 26, 2012, 22:21:49 »
Cümlem düşük oldu. Çoğu hariçten benzin geçirmiyor. Sadece depoyu doldurup geri geliyor.
2010 Yaris 1.33 Terra Sport

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 26, 2012, 22:21:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 26, 2012, 23:14:58 »
Teşekkür ederim Kerem Bey. Aynı fikirde olmak güzel duygu. Bulunduğum yer Rize ilinin 47 km doğusunda sahil boyunda bulunan ilçesi Ardeşen. Gürcistan'a 70 km uzaklıkta. Bu ülke ile aramızda 1 lira ücret ödeyerek kimlikle geçiş yapılabiliyor. Benzin fiyatı 2,70 lira. Medeniyetten biraz uzak olsa da buralar yakıt açısından avantajlı. Biz de bu avantajı kullanalım istedik. Gerçekten binilecek araç daha önce 2006 Ford Connect, 2003 Astra Elegans otomatik ve "LPG"li Opel Meriva'ya bindim. Bu araç gerçekten hızlı, konforlu ve güven verici. Araç 123 000'e gelmiş hiçbir yerinden ses çıkmıyor. Yıllarca arıza yapmayacakmış gibi duruyor. Aranızda olmaktan mutluyum.   

Bulunduğunuz yeri az çok kestirebiliyorum bizim şirkette Artvinliler var memleket muhabbeti başladımı yarım saat anlatırlar gürcüce falan da biliyorlar .. Şakir bey bizim burda da şöyle bi avantajımız var yollar düz benzin pahalı napcaz :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota'yı seviyorum.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 202000
  • Model Yılı: '10
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 26, 2012, 23:39:03 »
Memleket gerçekten gezilecek memleket ama maalesef vergi adına yediğimiz kazıklardan dolayı pek gezemiyoruz. İlçe merkezinde öğretmenim. Kırsalda işim yok. Sahil yolu otoban biliyorsunuzdur. Araç da az trafikte. Hız yapmak isteyenler için burası da gayet elverişli. Ordulu olduğum için Ordu - Ardeşen arası gidiyoruz genelde. 2011 Şubatına kadar Gemlik'te görev yapıyordum. Bursa trafiğinde hız sabitleyiciyi trafik yoğunluğundan pek kullanamazdım ama Karadeniz sahil yolunda çok işe yarıyor. Sizin oralar kadar olmasa da buralar da idare eder.   
2010 Yaris 1.33 Terra Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 28, 2012, 19:49:01 »
Memleket gerçekten gezilecek memleket ama maalesef vergi adına yediğimiz kazıklardan dolayı pek gezemiyoruz. İlçe merkezinde öğretmenim. Kırsalda işim yok. Sahil yolu otoban biliyorsunuzdur. Araç da az trafikte. Hız yapmak isteyenler için burası da gayet elverişli. Ordulu olduğum için Ordu - Ardeşen arası gidiyoruz genelde. 2011 Şubatına kadar Gemlik'te görev yapıyordum. Bursa trafiğinde hız sabitleyiciyi trafik yoğunluğundan pek kullanamazdım ama Karadeniz sahil yolunda çok işe yarıyor. Sizin oralar kadar olmasa da buralar da idare eder.   

yurdumun benzin de zam kadranı...ibreyi sonlamışız. ülkeyi düze çıkardıklarını söyleyenlere ithaf olunur. hep vatandaşın cebinden almışlar ve halen de almaya devam ediyorlar...2005 teki benzin fiyatı ile bugünki lpg fiyatı aynı, yani 7-8 yıl içinde lpg fiyatı da bu günki benzin fiyatına ulaşacak...o zaman ne kullanırız allah bilir....

Uploaded with ImageShack.us
2009 HONDA ACCORD EXECUTİVE