0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar.1- 2.0 executive elegant modellerine (2005 benzinli yarı otomatik) lpg takılabiliyormu? takılıyorsa performans nasıl oluyor. 2- 88.000km de 2.0 executive elegant almayı düşünüyorum. ne gibi bakımlar beni bekliyor. (yani ağır ve masraflı bakımlarmı?) detaylı olarak yardımcı olursanız sevinirim.
Altan bey merhaba, öncelikle araç bence çok iyi yerinizde olsam kaçırmazdım, fakat konuya en hakim kişi Kerem Karip abimizdir kendisi konuyla yakından ilgileneceğinden şüphemiz olmaz çok yakında damlar bu konuya
Ben de 2003 modelini yeni aldım. Bayılıyorum araca. 123 000 de kilometresi. LPG takılıyor bildiğim kadarıyla. Bakım olarak standart bakımlardan başkasına gerek yok yine bildiğim kadarıyla.
Usta konuyu el attı bana susmak düşer.
Esnafurullah Sercanım öyle deme de.. Altan bey yok..
Kalan sağlar bizimdir abicim, alışkınız konunun bırakılıp gidilmesine.
Nöbetçi forum üyesi modunda beklemedeyim tamam
La bir durun bende varım
Altan bey eski bir üyesiniz daha önceki aracınız neydi?
kerem bey önceki aracımda avensisti (avatarımdaki). 2004 model 1.6 comfort modeliydi o yüzden tekrar düşünüyorum zaten. aracım çok temizdi 60.000 de hanım kullanamadığı için satıp otomotik araç aldım . ama avensisin tadını vermiyot
Teşekkür ederim Kerem Bey. Aynı fikirde olmak güzel duygu. Bulunduğum yer Rize ilinin 47 km doğusunda sahil boyunda bulunan ilçesi Ardeşen. Gürcistan'a 70 km uzaklıkta. Bu ülke ile aramızda 1 lira ücret ödeyerek kimlikle geçiş yapılabiliyor. Benzin fiyatı 2,70 lira. Medeniyetten biraz uzak olsa da buralar yakıt açısından avantajlı. Biz de bu avantajı kullanalım istedik. Gerçekten binilecek araç daha önce 2006 Ford Connect, 2003 Astra Elegans otomatik ve "LPG"li Opel Meriva'ya bindim. Bu araç gerçekten hızlı, konforlu ve güven verici. Araç 123 000'e gelmiş hiçbir yerinden ses çıkmıyor. Yıllarca arıza yapmayacakmış gibi duruyor. Aranızda olmaktan mutluyum.
Gürcistan'ı bilmem ama Batum şehri Türklerden gayet memnun. Fakir insanlar. Türkiye'de çalışıp para kazanıyorlar. 30 liraya bütün gün çalışırlar mesela. Türkleri kızdıracak bir hareketlerinin olacağını sanmam. Ben sadece benzin için gidiyorum. En fazla 1 saat kalıp geri dönüyorum.