0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir işsiz olarak ne önersem bilemiyorum Takıl muhabbet sohbet
Boş gezenin boş kalfası )))))) Bana yardım et ozaman sana göndereyim sen yap:)))))))))))
Ya 3 gündür eve iş getiriyorum ama bir türlü dosyayı açıp işleri yapasım gelmiyor ajandamla geri işe gidiyorum:)))))) Ne yapmak lazım acep?
Avukatmıydınız
........ sigortacıyım.
Mesai saati dışında yapılan sigorta hizmetlerinden hayır gelmez zaten, kapsam dışında olurlar...Boşverin Siz.....ajandayı daha eve getirmeyin....
bugün benimde işlerim yarım kaldı, mesai bitiminde dizüstü bilgisayarımı çantasına koyacakken birden çok ağır geldi vazgeçtim. boşuboşuna hamallık yapacaktım en mantıklısı yol yakınken vazgeçmek. zaten çok mecbur kalınca müdürüm geç saate kadar bırakmıyor yada sabah 7de falan iş başı yapıyoruz
Bunu sık sık yapan biri olarak size naçizane tavsiyelerim - Eğer maksimum 2 saatte bitecek bir iş değilse, yarım kalma ihtimali varsa, kesinlikle getirmeyin. "Nasıl olsa bitiremem, hiç başlamayayım" dersiniz - Ruh sağlığımız ne kadar iyi olsa da, mutlaka inişli çıkışlı grafik seyreder. Bu gayet doğaldır. Dibe yakın olduğunuzu hissettiğiniz zamanlar, iş getirmeyin.- Bitiremeyeceğiniz kadar uzun bir iş getirmek yerine, erken uyuyun, erken kalkın ve işe mümkün olduğu kadar erken gidin. Sabah dinç bir kafayla yapılan 1 saatlik iş, akşam yapacağınız 2 saatlik işten daha verimlidir.- O akşam çok sevdiğiniz bir dizi var ise, iş getirmeyin. İkilemde kalır, ne işten, ne de diziden bir şey anlarsınız - Pazartesi ve Salı akşamı gibi hafta başı sendromunun etkili olduğu günlerde iş getirmemeye çalışın. Hafta sonu yaklaştıkça, enerjiniz azalsa bile, hafta sonuna kavuşma hevesiyle kendinizi daha kolay motive edebilirsiniz.- Ağır işleri mümkün mertebe hafta sonuna ertelemeye çalışın.
Sigorta işi yapmıyorum ki ))))))) performans görüşmeleri sonuçlarının ve hedeflerin girişlerini yapmam gerekiyor ))))) konu bu yani sigorta satmıyoruz bizzzzz
Ben yetiştiremediğim işleri Kaya kardeşime paslıyorum . Yakın ve harcayabileceğin bir arkadaşın varsa kaçırma