Gönderen Konu: DOUBLE DIN tavsiyesi ?  (Okunma sayısı 1805 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
DOUBLE DIN tavsiyesi ?
« : Mayıs 22, 2012, 11:12:28 »
Daha önce de sordum ama forumdan cevap alamadım toyota 2005 verso ya  JVC AVX 900 mü FLYaudio E7525 original uyan modeli imiş ses
kalitesi ,ekran kalitesi v.b kullanan bilen arkadaşların tavsiyesi gerekiyor 15 güne kadar uzun yolculuğa çıkacağım vealıp taktırmayı düşünüyorum.... !!! !!!

Toyota Club Türkiye

DOUBLE DIN tavsiyesi ?
« : Mayıs 22, 2012, 11:12:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: DOUBLE DIN tavsiyesi ?
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2012, 18:17:54 »
keşke bulduğunuz linkleri paylaşsaydınız da yorum yapabilseydik.. Ama tahminimce bütceniz 2000 tl civarı..Daha düşük birşey düşünürseniz yardımcı olabilirim..yada önerebilirim.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2012, 19:01:15 »
jvc ile flyaudio kıyaslanamaz bile.KEsinlikel jvc ancak double için cerceve de almanız gerekiyor
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2012, 19:05:21 »
çerçeve aldım sadece cihaz almak üzereyim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 22, 2012, 19:07:54 »
jvc nin yanında kenwood alpıne de bakabilirisn.Tamamen bütçeyle alakalı.Fly audıo cihazına 1,000 tlden fazlası verilmez.Arkadaş mıtsubishi asx aracına birebir çerçevesiyle orjinal aksesuar olarak flyaudıo nın teybını aldı yetkili servisten.Çogu uzantıları oynatmıyor.görüntü kalitesi okadar iyi değil.sadece navıgaasyonu var.jvc den tek fazlası belki budur
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2012, 00:32:30 »
Selamlar
Öncelikle Fly Audio yu unutun ( kötü olduğundan değil ,sadece AVX 900 gamında olmadığından )

JVC -AVX-900 kendini aşmış bir cihaz ancak bu cihazda navigasyon yok , ek nav kit almalısınız. Cihaz daha çok kaliteli görüntü ve ses üzerine düşünülmüş bir ürün . Gerek ekranı gerkse altın kaplama RCA terminalleri ile çoğu yeni üniteden iyidir.Artık üretilmiyor TR de satılan JVC modelleri ise sıfır bile olsa eski modeller sitesinden girince arşivde çıkıyorlar. 
Bence AVX-900 ün en önemli özelliği SPDIF optik çıkışı. Dolby digital 5.1 isterseniz Xetec işlemci ile arabada gerçek sinema izler ve duyarsınız ( gereksiz de olsa isteyen çıkabilir. SPDIF çıkışı stereo kullanırsanız da bitone gibi bir işlemci ile üst sınıf ses kalitesini yakalarsınız. ancak bildiğim kadarıyla ünite flac çalmıyor.
Ben olsam Alpine SNR-1 düşünürdüm , yeni çıkan app ler ile uyumu , nav özelliği vb oldukça iyi, Alpine ın ses kalitesi herzaman diğerlerinden daha üst düzeyde olmuştur.
Enteresan bir teklif . Logitech Squeezebox touch. , Bu ürün ekranlı ,Flac , WMA, WAV, MP3 gibi seslerin yanında bir çok video dosyası da çalabiliyor.24/96Khz ses çıkışına sahip . Ben olsam düşünürdüm.
En son teklif: Ana ünitenize dokunmayın , bırakın eskisi gibi kalsın.
Bitone işlemci alın , media player ekleyin Ezcool HD Dream de küçük bir ekranı var oradan hangi dosyayı çaldığınızı duyun. Media player ile bitone işlemciyi optik kabloyla birleştirin. Bu şekilde hem JVC den az harcamış hemde 4000-5000 TL lik ana ünitelerdeki ses kalitesine ulaşın.DAha basit bir double alırsanız da Media player ı gizler ekrana çaldığınız parçaları koyabilirsiniz.
saygılar
saygılarımla
Devrim Sağlam

467N SOL SEDAN 2005 ön kapılarda iç aydınlatma  Komple müzik sistemi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2012, 17:42:26 »
JVC AVX 900 sipariş ettim bakalım sonucu yazarım....