Selamlar
Öncelikle Fly Audio yu unutun ( kötü olduğundan değil ,sadece AVX 900 gamında olmadığından )
JVC -AVX-900 kendini aşmış bir cihaz ancak bu cihazda navigasyon yok , ek nav kit almalısınız. Cihaz daha çok kaliteli görüntü ve ses üzerine düşünülmüş bir ürün . Gerek ekranı gerkse altın kaplama RCA terminalleri ile çoğu yeni üniteden iyidir.Artık üretilmiyor TR de satılan JVC modelleri ise sıfır bile olsa eski modeller sitesinden girince arşivde çıkıyorlar.
Bence AVX-900 ün en önemli özelliği SPDIF optik çıkışı. Dolby digital 5.1 isterseniz Xetec işlemci ile arabada gerçek sinema izler ve duyarsınız ( gereksiz de olsa isteyen çıkabilir. SPDIF çıkışı stereo kullanırsanız da bitone gibi bir işlemci ile üst sınıf ses kalitesini yakalarsınız. ancak bildiğim kadarıyla ünite flac çalmıyor.
Ben olsam Alpine SNR-1 düşünürdüm , yeni çıkan app ler ile uyumu , nav özelliği vb oldukça iyi, Alpine ın ses kalitesi herzaman diğerlerinden daha üst düzeyde olmuştur.
Enteresan bir teklif . Logitech Squeezebox touch. , Bu ürün ekranlı ,Flac , WMA, WAV, MP3 gibi seslerin yanında bir çok video dosyası da çalabiliyor.24/96Khz ses çıkışına sahip . Ben olsam düşünürdüm.
En son teklif: Ana ünitenize dokunmayın , bırakın eskisi gibi kalsın.
Bitone işlemci alın , media player ekleyin Ezcool HD Dream de küçük bir ekranı var oradan hangi dosyayı çaldığınızı duyun. Media player ile bitone işlemciyi optik kabloyla birleştirin. Bu şekilde hem JVC den az harcamış hemde 4000-5000 TL lik ana ünitelerdeki ses kalitesine ulaşın.DAha basit bir double alırsanız da Media player ı gizler ekrana çaldığınız parçaları koyabilirsiniz.
saygılar