0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi süpermiş ellerine sağlık. Bu tarz videolar ya da karşılaştırmalar her zaman hoşuma gitmiştir hatta bayılırım. Land Cruiser olsaydı eşitlik olabilirdi
Hayalimde kadın sürücü profili Zevkli bir çekişme olmuş.Göletin oldugu yerde,tank'ın arkasında sanki minaresi olan bir mescit var.Ben mi yanlış algıladım acaba?
Sürücü konusunda sana iyi şanslar, ben bir kenara çekilip sana daha fazla engel olmayayım
Pısırık pısırık kullanan öncelikle kadınlar başta olmak üzere bütün sürücülerden nefret ediyorum (sağ şeritte gidenler hariç)
videoyu izlerken hatırıma mercedesin dayanıklılık testi geldi:))) eminim beğeneceksinmiz)http://www.akilli.tv/video/53088/Bir-Mercedes-Ne-Kadar-Dayanikli-Olabilir.aspx
bunun bir de hilux versiyonu var: ne kadar az elektronik o kadar az sorun Killing a Toyota part 1 - Top Gear - BBCKilling a Toyota part 2 - Top Gear - BBCKilling a Toyota part 3 - Top Gear - BBCama benim bu konuda bahsetmek istediğim dengesiz bir kıyaslama olmasıydı
Paşam ben off-road aracı ile şehir çocuğu SUV'lerin bile karşılaştırılmasını mantıksız buluyorum. Bu adamlar (ve o kadın) bu karşılaştırmayı düşünmeden önce yeterince votka içmiş gibi bir izlenim edindim. Eğer ben de yeteri kadar içersem, senin için LC ile CBR'ı karşılatıracağım
) onlarada göre denk ki kıyaslama yapmışlar:)) adamlar normal değil yanisi:)
Mehmet abicim çok güldürdün beni helaal sana vaallahi.
Tamam anladım abiciğim, açıklamaya gerek yok
Ne yani tam hummer h2 alıyordum Leopar tankımı alayım ?