0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sol mü ? ben meraktan sol ün çıkmasını sorduydum 600 ytl demişti ama kontrol düğmeleri ekranlar falan üstünde idi[/quote]Doğru olabilir, ancak bana lazım olan her sadece plastik ana parça,senin dediğin yer tum klima kontrolleri düğmeler vs yani klimanin kalbi de dahil olursa olmalı,Oradaki tum parcalar bahse konu plastik kisimdan cikabiliyor, zaten yetkili serviste de bu sekilde ( sadece plastik aksam olarak ) satılabiliyor ( burayı deşmeden önce Toyota Derindere de yedek parçacı arkadaş ile bilgisayarın başında en az 4-5 kere teyit ederek baktık ) ve fiyati 250 YTL idi SOL için .
Bostancı sanayide bulabilirsin.Ben bir ara baya dolaştım fakat aracım eski olduğundan aradığım hiç bir şeyi bulamadım...(Bir da bu yerlerin aracı çalıp, parçalarını söküp sattığı doğru mu sizce?)
merhaba şirinevlerde biyer var durağı geçince yenibosna şirinevler arasında hastane var köprü gibi bişeyin altından arkasına geçiliyo oradan geçince soldaki ilk sokak biraz ilerde kalıyo ferman usta diye bir adam envayi çeşit çıkma parça mevcut
soruyu soran arkadaş parçayı almıştır herhalde.konu 2006 da açılmış