Gönderen Konu: Tatil Hakkında Bilgi Lütfen  (Okunma sayısı 2248 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Tatil Hakkında Bilgi Lütfen
« : Mayıs 20, 2012, 20:20:22 »
Nişanlımla tatile çıkmayı düşünüyoruz temmuz ayında hem ekonomik hemde nezih fazla curcunası olmayan güzel yerler bileceğinizi umarak sormak istedim bildiğiniz tatil yöreleri varmı acaba
===Denenmiş Denenmez===

Toyota Club Türkiye

Tatil Hakkında Bilgi Lütfen
« : Mayıs 20, 2012, 20:20:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Tatil Hakkında Bilgi Lütfen
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2012, 07:41:14 »
Süre ve bütçe konusunda belirli bir kısıtlama var mı?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2012, 07:53:56 »
toprağım:)

hakkı beyin sorduğu sorular ilk sorulacak sorulardır:))) bu sene bende bir iki araştırma yaptım tavi aktiviteleri severseniz tavsiye edebileceğim bir iki yer var

www.marmariscountryclub.com

www.ioniaotel.com

http://www.tashanotel.com/

bu siteleri ve aktivitelerini incelemeni tavsiye ederim:)))

birde antalyada bungalao evleri diye bir yer vardı gençlerin takıldğı bir yerdir ama nekadr raht ederisniz  onun kararı sana kalmış:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2012, 07:56:58 »
Nişanlımla tatile çıkmayı düşünüyoruz temmuz ayında hem ekonomik hemde nezih fazla curcunası olmayan güzel yerler bileceğinizi umarak sormak istedim bildiğiniz tatil yöreleri varmı acaba
Belirttiğin kriterler doğrultusunda, 1 haftalık bir tatile çıkacağını varsayarak önerilerimi sıralayım.

1- Kaş-Kalkan : Huzurlu ve nezih bir tatil geçirebilirsiniz. Fiyatlar fazla ekonmik olmayabilir ama heryerde bütçenize göre biryer vardır.
2- Datça : Benim en sevdiğim yerlerden birisidir. Muteşem koyları vardır. Ekonomik ve sakin bir tatil geçirebilirsiniz.
3- Marmaris Selimiye : Küçük bir balıkçı köyü. Ama turistik. Ucuz ve temiz pansiyonlar var ama restoratlar biraz pahalı. Deniz mükemmel.
4- Assos: Nezih bir tatil beldesi. Mitolojiyle iç içe bir tatil. Arkanda muhteşem Kaz dağları. Bütçene göre biryerler bulabilirsin.

Bundan sonrası sana kalmış Gökhancım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2012, 08:27:19 »
   Akçay-Altınoluk'u tavsiye edebilirim.Otel/pansiyon değil de haftalık bir daire/villa kiralarsanız daha ekonomik olur.Ailelerin rahatlıkla,huzur içinde tatil yapacakları bir yöre burası.Mavi bayrakları plajları,Kaz dağlarında ki mükemmel mesire ve piknik alanları ile eşşiz bir yer.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2012, 09:02:51 »
GÖkhan bey öncelikle Nişanlınızda birlikte mutluluklar dilerim, benim tavsiyem Burhaniye Ören olur çünkü ekonomik sessiz sakin ve de mavi bayrak pilajına sahip.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2012, 09:11:07 »
Romantik bir tatil için Kapadokya'yı tek geçerim.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #7 : Mayıs 21, 2012, 09:31:53 »
O mevsimde sakın dağ bayır gezmeyi düşünmeyin... :o :o
Gidin sevdiğiniz bir kıyıya... Serinleyin ;)
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 21, 2012, 09:41:03 »
1.İlk tercih olarak, datça , mesudiye köyü, ovabükü veya hayıtbükü tercih edilebilir. Nezih olarak, tam beklentiniz nedir bilemiyorum ama. Ortam tam aradığınız gibi, sessiz ve sakin. Tamamen size ait yaklaşık 1km lik tahmin ettiğim bir koy mevcut. Deniz suyu çok sıcak değil açıkcası, ama bana rahatsızlık vermedi. Uzun süre kalabiliyordum. Koyda sadece 1 tane pansiyon mevcut. Odaları lüks değil fakat oldukça temiz. Yediğiniz bütün ürünler doğal, bal, ekmek, süt vs. gibi malzemeleri tamamen kendileri üretiyorlar. Yumurta tavuğun poposundan sıcak geliyor. Yediğiniz et ve balık ürünleri, o gün kesilmiş hayvanlar veya yakalanmış balıklar. Fiyatlarda genel olarak uygun diğer alternatiflere göre. İzmitten yanılmıyorsam 850km civarında geliyordu. İstanbuldanda 930u bulacaktır. Otoparkına aracınızı çektiğinizde de, orasının hitap ettiği kitleyi anlayacaksınız. Ta 2004 yılında s40 ı yeni satın aldığımda çok mutluydum fakat oraya gidince aracım baya sönük kalmıştı. Genel olarak pansiyonu tercih edenlerin kitlesi, doktor, avukat vs. Armatörle bile tanışmıştım orda. Etrafta size huzursuzluk verecek kimse yok açıkcası. Canınız sıkılırsa, istek üzerine gece serviste yapıyorlar datçaya, club vs. gibi yerlere gitmek isterseniz. Bence alternatifler arasında değerlendirmelisiniz. Pansiyonun adı da altınkum pansiyon. Zaten datça, ovabükü ne vardığınızda, bulması çok zor olmaz, sahile ulaştığınız yerde.
2. Kaş, tercih edilebilir bence, gerçekten sakin ve nezih geliyor bana. Ama pekte ekonomik değil açıkcası, tabi ekonomi olayına herkezin bakış açısı farklıdır. Bugün nerdeyse geceliği 1000tl olan oteller var türkiye de, orda kalan insanlarda var, onlara göre değerlendirilirse kaş bedavadır. Ben genelde tatil sürecimde, gerek kız arkadaşım, gerek normal arkadaşlarım olsun. Fazla yer gezip, daha fazla aktivitede bulunmak adına, kaşı sadece dalış ve balık yemek amacıyla tercih ediyorum. Ama yanılmıyorsam, butik tarzı oteller yapılmış ve geceliği 2kişi oda kahvaltı 100tl civarındaydı, geçen yaz gittiğimde.
3. Marmaris, bozburun da farklı tercih olabilir. Orası da farklı zevklerin tadılacağı, sakin ve güzel bir yer bence. Huzuru rahatlıkta bulabilirsiniz ordada. Ufak bir çarşısı var, koyun sonundada mete otel diye bir yer var. Sahibi biraz aç gözlü fakat, fiyatlar yinede uygun. Hergün fiyata dahil balık yiyebiliyorsunuz. Denizin kıyısında restoranı var ayrıca önünden direkt denize de girebiliyorsunuz.
4.Fethiye, her tatilci, her yıl bence burada bir defa on iki adalar tekne turu yapmalı, öğlen yemeği içinde 20-25tl gibi uygun fiyatlar var.
Öncelikle aklıma gelen bunlar. Genelde her yaz, ege ve akdeniz koylarını 15-20 gün içinde turlayarak bitirmeye çalışıyorum. Son yıllarda mecbur iş güç dolayısıyla sekteye uğruyor.
Yaklaşık olarak her yeri görmüş biri olarak, size buraları tavsiye ederim. Beklenti ve zevkler farklı tabi, ama temposunu kaldırabileceğinizi düşünüyorsanız. Ve ayrıca ekonomik bir aracınız varsa, tek yere bağlı kalmayıp, gezin derim sahilleri.
Ayrıca aracınız lpg li ise dikkat etmenizi tavsiye ederim. Geçen yıl ben antalyada ikamet ederken, yanıma gelen 3 arkadaşımdan 2si üst kapak contası yaktı. Hararet nedeniyle. Yani istanbul temposu gibi kullanmak orda araçlara zarar verebiliyor. Güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum, az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 21, 2012, 09:47:35 »
Balıkesir Ayvalık güzel temiz bir yer.Denizi serindir.Kafa dinlemek için uygun :) Birde edirne keşanı öneriyorlar henüz gitmedim ama.Unutmadan kafa dengi arkadaş grubunuz varsa daha iyi eğlenirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 106000
  • Model Yılı: '13
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 21, 2012, 09:48:36 »
Merhaba arkadaşlar ,
Konu başlığı açıp kalabalık yapmak istemediğim için burada yazıyorum , kusuruma bakmayınız.
Haziran 04 ile 11 arasında , eşim ve 2 yaşındaki oğlumuzla didim tarafında tatile gideceğiz.
Malum havalar çok iyi gitmiyor ! Tur şirketinden sigortalı 72 saate kadar iptal etme hakkımız var, O taraflarda ikamet eden arkadaşlar bilgi verebilirlermi ? Gitmelimiyiz ?İptalmi etmeliyiz ?
Çok teşekkürler ,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 21, 2012, 10:25:06 »
   Akçay-Altınoluk'u tavsiye edebilirim.Otel/pansiyon değil de haftalık bir daire/villa kiralarsanız daha ekonomik olur.Ailelerin rahatlıkla,huzur içinde tatil yapacakları bir yöre burası.Mavi bayrakları plajları,Kaz dağlarında ki mükemmel mesire ve piknik alanları ile eşşiz bir yer.

katılıyorum geçen yıl günlük 70 tl'ye müstakil ev bulmuştum fakat gidememiştim evin kaz dağları manzarası, interneti ve kapalı garajı vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #12 : Mayıs 21, 2012, 10:41:12 »
Balıkesir Ayvalık güzel temiz bir yer.Denizi serindir.Kafa dinlemek için uygun :) Birde edirne keşanı öneriyorlar henüz gitmedim ama.Unutmadan kafa dengi arkadaş grubunuz varsa daha iyi eğlenirsiniz

Orçun Bey; Gökhan Bey nişanlımla gideceğim diyooo :lol: :lol:
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 21, 2012, 13:47:50 »
Orçun Bey; Gökhan Bey nişanlımla gedeceğim diyooo :lol: :lol:

Bende sonradan fark ettim evet :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2012, 14:49:22 »

Amasra'yı sormuşsunuz gibi geldi ;) Ekonomik-nezih-curcunası yok-fazlasıyla güzel... atladığım yoktur umarım iyi tatiller  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 21, 2012, 15:27:10 »
ağabeyler, kardeşler ilginizden ve görüşlerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür edemiyorum işimin yoğunluğu nedeniyle kusuruma bakmayın bütün yazdıklarınızı okudum hepsini göz önünde bulunduracağım tatil için vaktim 1 hafta bütçem de 700-800 civarında herkese tekrar teşekkürler...
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 21, 2012, 15:49:43 »
çorumda ikamet ediyorum amasra ve sinop arasında kaldım sizce hangisi
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 21, 2012, 19:57:53 »
Amasra...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Mayıs 22, 2012, 07:19:52 »
Daha önce görmediysen kesinlikle Amasra derim.
Amasrayı gördüysen Sinopu tercih edebilirsin. Ama dediğim gibi öncelik Amasra  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 22, 2012, 07:42:59 »
çorumda ikamet ediyorum amasra ve sinop arasında kaldım sizce hangisi

toprağım AMASRA derim ben:)))