0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bagaj kapağının altında biryerlerde yazması lazım arkadaş,
Mustafa Bey Konya nın neresindesiniz?Merkez mi?Toyota yeni kasa dimi?Bakımlarını nerede yaptırıyorsunuz?
bazı kasalarda sol kapıda bir etiket oluyor.Üretim yeri boya kodu falan yazıyordu.:Önceki 2004 corolla sol da öyleydi.Daha sonra kaputun altına bakın.Kitapçıgı mevcut ise orda kitapcıkla beraber bir etikety oluyor yanlış değilsem ordada yazıyor.
Ben ilçedeyim Mustafa Bey.Özel servis galiba dediğin yer.Hiç duymadım ama.Daha çok mutluyu duydum.Bende yeni aldım sayılır.7 ay oldu.Comfort modeli.Arka cam rezistansını çalıştırdığında dikiz aynası ısıtmasıda çalışır.15 dk sonra otomatik devre dışı kalır diyor kitapçıkta.Boya kodu ile ilgili detaylı bakamadım.Buluruz onu.Arabayı aldığımda yeni bakımdan çıkmıştı.Ama 1000 km kaldı 60.000 bakımına.Hiç bakıma götürmedim.Olmazsa Afyon yakın .Yetkili servise götüreceğim.Arabanın rütuşluk yerleri mi var?
abi senın araba ilk çıkan corolla lar muhtemelen.Onlarda güney afrika montajı..Yani abi Ruhsatta yazan şase numarası A (AHTER) ile başlayanlar Güney Afrika üretimi, J(JTNB) ile başlayanlar Japonya üretimidir kısacası.Sen sol kapıya bak bunlarla başlayan seri no olur.önceki kasada ordaydı ..yeni kasada sahipleri daha iyi bilir.Versodada sol kapıda herhalde.
Makyajlı kasa da sürücü tarafında gövde üzerinde ki etikette gerekli tüm bilgiler veriliyor.