0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akşam kullanmayı sevmiyorum nedense yolda giderken yol birden önümde yol kayboluyor sanki biri uçuruma doğru gidiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. gündüzde hiç bir sıkıntı yok
gece sürüşü benim için keyiflidir ama şu lambaları değiştirmem lazım çok sönük kalıyorlar, biri geçtiği zaman etrafı görüyorum..
Su an yolculuk halindeyim.Birinci kaptan uykuya gecti,ikinci kaptan ile yola devam.Uyumak yok.Burazdan İzmit'te kendi otobüsümde direksiyona gececeğim Bu arada Ankara-İstanbul arası Anadolu otobanı şantiyeye dönmüş
farların kirli olmasınında etkisi olablirmi tozlanma falan?
PHILIPS DiamondVision serisi bence cok hos bir isik veriyor hem goruntu olarak cok guzel duruyor hemde menzil ve aydinlatmasi daha guclu fiyat biraz yuksek olabilir ama Benim aracta xenon var sislere PHILIPS DiamondVision H-II ampul taktirdim ciftine 70dolar odedim
özcan kardeşim hayırlı yolculuklar diyecem ama çoktan varmışsındır bile ...otoban hakkında söylediğin iyi oldu:)) bu arada temel olsaydı kesin şunu sorardı "bizim burda şöför yok aşağıda varmı?" ))))
Evet gerçekten güzel bir far tipi. Ancak sizin oralarda pahalıya geliyor bizim buralara göre. Burda çifti 85 lira...
off iki kati resmen bilseydim gelen biriyle getirtirdim
Valla öyle keşke öyle yapsaydınız... Fardan memnunsunuz demi bende uzunlara düşünebilirim... PArk beyaz kısalar xenon ama uzunlar sarı bozuyor işi...