0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah taksiratını affetsin...Olay daha sıcak. Bir müddet bekleyin bence. Sonuçta sizin bir suçunuz yok. 2 yıl olmuş arabayı alalı. Ama aşırı derecede rahatsız oluyorsanız satıp kurtulmak da bir çözüm.
dediğim gibi arabayı alalı 2 yıl oldu. tesadüfen arabasına talip oldum. kendimi sorumlu tutmamın sebebi biraz keşkeler. "keşke arabasını almasaydım, oda trenle yolculuk etmek zorunda kalmazdı ve intihar etmezdi" gibi. haberi okuduysanız bir kaç kez intihara kalkışmış. Sanırım yinede en doğrusu satmak olacak.
Yaklaşık 2 yıl önce resimde gördüğünüz arabamın sahibi ekonomik sıkıntılardan dolayı intihar etti. Ben tesadüfen arabasını gördüm ve abi satmayı düşünüyormusun dedim. oda olabilir dedi ve anlaşıp satın aldım. Araba almayı düşünmediğini ve borçlarının olduğunu söyledi. 1 ay önce bu abi tren raylarına kafasını koyarak intihar etti. ben 1 hafta etkisinden kurtulamadım ve çok üzüldüm.arkadaşlarım arabayı satsan iyi olur gibi telkinlerde bulundular. kendimi adamın ölümünden sorumlu gibi hissettim belki size saçma gelebilir. arabaya her bindiğimde o abi aklıma geliyor. bana bir fikir verin lütfen ne yapmalıyım? http://www.dha.com.tr/eskisehirde-halil-duru--intihar-etti_305384.html
Bence arabasini satin alarak borclarini biraz kapatmis oldun belkide intiharini erteledin
Aynı fikirdeyim. Maalesef ülkemizde son yıllarda gücünün üzerinde yaşama ve çocuklarının masraflarını kontrol edememe durumu yüzünden memurlar gibi düzenli geliri olan insanlar arasında bile çevrilemeyecek borç batağı korkunç derecede artmış durumda. Bu yüzden evini arabasını satan o kadar insan duyuyorum ki... Bu nedenle bu böyle sıkıntılı insanların mallarını sıkıntılı olduğunu bilerek rayicinin altında almaya çalışmadığımız sürece vicdan azabı çekmemiz için hiç bir neden yok. Eskiden emlak piyasası bugünkü kadar derin ve hareketli olmadığı için maalesef fırsatçılık yapmaya çalışanlar olurdu ama bugün en fazla % 5 tenzilatla emlağınızı rahatlıkla satabiliyorsunuz.