0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlginiz için teşekkür ederim. Toyota sevenler sıcakkanlı insanlar. sesi şöyle de tarif edebilirim. otomatik vites araç. Ani gaza yüklendiğinde spor moda geçip hızlanırken çıkardığı ses. Demek ki normal. İçim rahatladı. bir de manuel kullanımda 4 vites var. bu az değil mi?
İçim rahatladı. bir de manuel kullanımda 4 vites var. bu az değil mi?
motor tipiniz vvti ise honda vtech teknolojisinin bir üst modeli dir buda yüksek devirlerde motor performanısının 2 katına çıkmasına yarıyor o ses tork artışından dır bende de 2.0 d4 vvti var
Uzun bir süredir foruma giremedim. Yeni cevaplar için teşekkür ederim. Sese alıştım artık. Opel daha sessiz bir araç olduğu için herhalde ilk başlarda durumu garipsedim diye düşünüyorum. Bir seneyi devirdim aracı alalı sorunsuz kullanıyorum. Tek derdi vergisi o da seneye 600-700 liraya kadar düşecek.
Gerçekten bir araştırmak lazım. İçime kurt düştü şimdi.
2003 model için indirim yılı 2015 olur diye düşünüyorum.2014 de daha 11 yaşında oluyor araba..inşallah yanılırım
şu anda 2013 model araba 1 yaşında kabul ediliyor. yani 2003 model araba şu anda 11 yaşında. vergilendirme de bu şekil hesaplanıyor.konu nasıl buraya geldi anlamadım ama