0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer sen T-Sport alırsan ben hasetimden çatlarım. Yorumumu daha sonraya saklıyorum
haha, niye yahu, sanırım benim film koptu 110hp ye tahammül ede ede. Niyetine girdik bakalım, inşallah olur
ALper ve Murat bir bu var sahibinden de http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sifir-motor-sifir-sorun-sadece-yetkili-servis-bakimli-48511594/detaybir de şu var ama bu biraz uzak dur der gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-t-sport-2004-model-85190534/detay
Sercan, ilk linkteki araçta takas seçeneğine evet denmiş, bu araçla takasa girsem diyorum. Daha sonra elimizde patlarmıbu t-sport? satarken zorlanırmıyız acaba?
ilki fiyat açısından bence yüksek söylemiş, herkezin arabası kendine değerlidir o ayrı konuya, benimde ona kıyasla 30-32istemem lazım kendi arabama, sonuçta araçlar piyasa ederleri doğrultusunda satılıyor, 2.ilandada lpg ile kullanıyor aracı, ordan zaten eledim, zor heralde bu aracı bulmak ama, bir süre bakınacaz artık, nasipse olurgüzel dilekte bulunan arkadaşlarada teşekkür ediyorum, bazı şeyleri çokta zorlamaya gerek yok, ama içine sinen birşey denk gelirse, kaçırmayı düşünmüyorum
favorilere aldım, takipteyim, aracın genel kondisyonu da güzel duruyor ama bekleyelim bakalım , belki biraz düşer fiyatta, pazarlık payıda mutlaka olacaktır dediğin gibi
Abim km fazla olayan orjinalliği ile oynanmamış temiz birşey bulursan dynoya çıkart motor sağlığına bak biraz sür hoşuna giderse kaçırma derim bu fiyat aralığında alınacak en mantıklı araç gibi yada birazdaha ekle golf gt 1.4ttsi 170hp dsg 7ileri
Arayıp bir yoklama yapsan iyi olur Alper.Arda kardeşim, ne yaptın yahu Golf GT ile T-Sport bir olmaz bir kere motor yapısı olarak, Alperin amacı farklı onun kullanış tarzına uymaz GT dayanamaz daha doğrusu
Gaza biraz fazla basacaksa dayanmaz o motor o ayrıda kullanım amacına honda type-r uyar gibi ?
Piyasa olarak Type-R'dan ziyade VTi ile karsilastirilmasi gereken bir arac. VTi'lar'da bence yanina yaklasamaz T-Sport'un girtlak olmadigi surece, ayrica patlamamis VTi bulmak samanlikta igne aramak gibi.Atmosferik Hothatch icin Avrupa piyasasinda cok iyi bir tercih T-Sport. Ah bir de Facelift Kompressor gelseydi ulkemize, tadindan yenmezdi.