Gönderen Konu: Camry Navi  (Okunma sayısı 1644 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
Camry Navi
« : Mayıs 16, 2012, 17:43:17 »
İyi günler, Camry 2006 Aracıma Navigasyon (daha doğrusu görüntü sistemi navi çok gerekli değil) taktırmak gibi bir planım var sizce hangi marka veya modeli almalıyım? Direksiyondan kumanda çalışacak mı?

Çerçeve ihtiyacım olacak galiba bunu buldum: http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-camry-2002-2006-gt-dauble-din-teyp-cercevesi-37596769

Önerilerinizi bekliyorum

Saygılarımla,

Bir de çok alakasız bir soru ama, bu aracın direksiyonu elektrik destekli mi yoksa normal hidrolik mi?

Toyota Club Türkiye

Camry Navi
« : Mayıs 16, 2012, 17:43:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
Ynt: Camry Navi
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2012, 14:54:24 »
Fikri olan yok mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2012, 14:57:57 »
İyi günler, Camry 2006 Aracıma Navigasyon (daha doğrusu görüntü sistemi navi çok gerekli değil) taktırmak gibi bir planım var sizce hangi marka veya modeli almalıyım? Direksiyondan kumanda çalışacak mı?

Çerçeve ihtiyacım olacak galiba bunu buldum: http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-camry-2002-2006-gt-dauble-din-teyp-cercevesi-37596769

Önerilerinizi bekliyorum

Saygılarımla,

Bir de çok alakasız bir soru ama, bu aracın direksiyonu elektrik destekli mi yoksa normal hidrolik mi?

Ürünün montajını serviste veya bir oto elektrikçisinde yaptırırsanız direksiyondan kumanda da çalıştırılmış olacaktır (Bence) ;)

Verdiğiniz linkteki ürün biraz pahalı gibi :( Üşenmem getirtirim derseniz Amazon, Ebay gibi sitelerde aynısı 15-16 dolar civarı ;)

Mesela;

http://www.amazon.com/SCOSCHE-TA2058B-POCKET-DOUBLE-INSTALLATION/dp/B001TIVX0S/ref=sr_1_60?s=electronics&ie=UTF8&qid=1337781778&sr=1-60

http://www.amazon.com/Stereo-Install-Toyota-wiring-installation/dp/B000KL185A/ref=sr_1_24?s=electronics&ie=UTF8&qid=1337781590&sr=1-24
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2012, 15:09:15 »
It doesn't necessatry to look after navigation
better, you sell the car, even it's 2006
I mean it's very old model, we are living in the middle of 2012
if you use luxory car, you should buy new one 2013 model

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2012, 16:26:09 »

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
hahaha abi turkce soyleye soyleye dilinde tuy bitti sanirim ingilizceye gectin
buarada yeni civic cikti yoksa sen hala eski kasadamisin?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 23, 2012, 16:57:59 »
:) Ben de okurken güldüm. Artık Kemal bey klasik söylemini farklı diller üzerinde deneyerek fantazi yapmaya başladı.
Avatarında eski kasa bir civik görünüyor ama muhtemelen fotoyu yenilemeye fırsat olmamıştır henüz. Yoksa eski modelli bi araç kullanması mümkün mü? :))

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 23, 2012, 17:48:59 »

If you give me 100000 TL, I will sell my car and buy a 2013 Camry :D :D :D

Ürünün montajını serviste veya bir oto elektrikçisinde yaptırırsanız direksiyondan kumanda da çalıştırılmış olacaktır (Bence) ;)

Verdiğiniz linkteki ürün biraz pahalı gibi :( Üşenmem getirtirim derseniz Amazon, Ebay gibi sitelerde aynısı 15-16 dolar civarı ;)

Mesela;

http://www.amazon.com/SCOSCHE-TA2058B-POCKET-DOUBLE-INSTALLATION/dp/B001TIVX0S/ref=sr_1_60?s=electronics&ie=UTF8&qid=1337781778&sr=1-60

http://www.amazon.com/Stereo-Install-Toyota-wiring-installation/dp/B000KL185A/ref=sr_1_24?s=electronics&ie=UTF8&qid=1337781590&sr=1-24

Pek yurtdışından getirmek gibi bir düşüncem yok, çünkü 2 ay gibi bir zaman bekleyebiliyorsunuz gelmesi için daha önce yaşadım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 23, 2012, 18:02:15 »
74 lira cok bence
camry uyumlu cerceveli sistem yokmu?
sistem icin butce nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2012, 18:16:39 »
74 lira cok bence
camry uyumlu cerceveli sistem yokmu?
sistem icin butce nedir?

Camry uyumlu çerçeveli sistem ben bulamadım. Sistem için bütçe 1500TL civarındadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2012, 08:02:21 »
Camry uyumlu çerçeveli sistem ben bulamadım. Sistem için bütçe 1500TL civarındadır.
;camry için navigasyon sistemleri Türkiye dede var ancak fiyat ferformansı biraz düşük.Diğer yandan yurt dışındna sipariş ederseniz garanti sorunu oluyor.Alacağınız sistem doğrumontaj yapıldığı takdirde kesinlikle direksiyon ve diğer balantılar çalışır.ancak doğru ürün olması şartı ile.
Türkiyede flyaudio,navitech gibi firmalar uyumlu ürünleri satıyor fakat fiyat 2 000 tl civarında

Bende 2007 camry peşindeyim anlaşmak üzereyiz :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2012, 08:03:27 »
You ara the best Öğretmenim:)))))))))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2012, 08:13:37 »
;camry için navigasyon sistemleri Türkiye dede var ancak fiyat ferformansı biraz düşük.Diğer yandan yurt dışındna sipariş ederseniz garanti sorunu oluyor.Alacağınız sistem doğrumontaj yapıldığı takdirde kesinlikle direksiyon ve diğer balantılar çalışır.ancak doğru ürün olması şartı ile.
Türkiyede flyaudio,navitech gibi firmalar uyumlu ürünleri satıyor fakat fiyat 2 000 tl civarında

Bende 2007 camry peşindeyim anlaşmak üzereyiz :)

Flyaudio ve Navitech in ürünleri sizin baktığınız kasa için.
Benim aracım eski kasa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 25, 2012, 14:07:44 »

:) Ben de okurken güldüm. Artık Kemal bey klasik söylemini farklı diller üzerinde deneyerek fantazi yapmaya başladı.
Avatarında eski kasa bir civik görünüyor ama muhtemelen fotoyu yenilemeye fırsat olmamıştır henüz. Yoksa eski modelli bir araç kullanması mümkün mü? :))

Tarih tekerrürden ibaret derler ya...

2004 corollam varken Yeni corollanın çıkmasını sabırsızlıkla bekliyor casus fotoları falan izliyordum
japonların çalışmalarını çok gizli tuttuğunu, hondayı falan silip süpürecek bir dizaynla ortaya çıkıp
var olan bütün değerleri alt üst edeceklerini sanıyordum, oysa hayallerimi yıkıp alt üst eden bir modelle çıktı
savunmaları ise çok ilginç ti.., "siz olsanız bu kadar çok benimsenmiş bir kasayı tamamen değiştirirmisiniz"
yani corolla kullanıcıları klasik düşünceli , yenilik ve köklü değişiklikleri sevmezler gibi bir ifade
oysaki ben yenilikçiyim, yenilikleri severim ve yenilik bekliyordum
sonunda hayal kırıklığımı honda alarak onarmaya çalıştım, her ne kadar bazı donanım eksiklikleri olsada corollayı pek te aratmadı,
hatta civic i daha çok sevdim alıştım

ama gel gör ki bu yeni civic olayında da aynı hayal kırıklığını yaşadım
sabırla yeni kasanın çıkmasını beklerken, bir taraftan da "bundan daha fitüristik ne çıkarabilirlerki" diye kuşku içindeydim
Nitekim civic o güzelim kasayı dahada geliştirip güzelleştireceğine ne yazık ki içine etmiş
şekilsiz, basık, taklit ve çalıntı özellikleriyele öne çıkan garip bir kasayla geldi
gerçi corollanın yaptığı gibi iç donanımını bayaa yükseltmiş, içi nispeten güzel, özellikle kokpit harika
ama ne yazıkki içerde malzeme kalitesi dibe vurmuş , dacianın içi bile daha kaliteli kumaşlarla kaplı sanırım
dıştan ise tam katliam, arabayı yerden yükseltmek için içini basıklaştırmışlar, o ferahlık hissi kaybolmuş
sisler, ızgara, arka stoplar her şey basit özentilerden ibaret
Benim bu kasaya ısınıp almam imkansız, zaten sanırım civic çok kan kaybedecek
onca krize rağmen yok satıyodu, şimdi şapa oturmuşlar, bahaneleri de fabrikanın düşük kapasiteyle üretmesi falan gibi bir şeylermiş
Türkiye fabrikalarında bir model daha üretilecekmiş falan....Civic defterini kapatmış bulunuyorum; Accord alayım dedim ama 200 ve 2400 cc ler
hem pahalı hem çok yakıyor hemde vergi dezavantajı var, zaten ülkemizde 2400 cc motor nerede kullanılır ki
ne yazıkki accordun 1600 cc olanı yok

Avensisi yeniden incelemeye başladım , fiyat donanım, performans herşey çok iyi
ama 2 nokta olumsuz
birincisi 1600 motorlarda otomatik vites yok, rahata acayip alıştım, otomatik kullanmak büyük konfor
ikinciside bir türlü tipini değiştirmiyor, hep aynı çizgiler, göüm çok fazla alıştı, artık yeni çizgiler görmek istiyorum

Özetle şimdilik havadayım, araba satılsa bile ne alacağımı bilemiyorum, belkide japonlardan uzaklaşıp alfa romeo falan alırım
italyan arabalarınıda hiç sevmem aksi gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Mayıs 25, 2012, 14:39:36 »
Kemal abi cok uzun bi cavep olmus abi
gecen hafta yeni civic icin gittim bayiye bence ici cok iyi donanim ve kaliteli malzeme ozellikle kokpit super hersey surucuye bakacak sekilde dizayn edilmis gerci TRdeki donanim ile buradaki donanimlar farklilik gosterebilir ama buradaki 2.0 full modeli cok iyi eksik yok aracta motorda 155hp tek eksigi bence 5ilere otomatik sansiman herkes 7-8 yaparken honda neden hala 5te kalmis anlamis degilim bi diger artisi E85 etenolla calismasi super ekonimik beni encok cezbeden tarafi bu oldu yil sonu arabayi degistirmek istiyorum honda civic yada yine toyota corolla alacam eger isler yolunda giderse camrye terfi edecem yada yeni accord cikarsa oda listemde :)