0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan biyerde okumuştum.. işlem resimleri falan vardı. menzerna P085RD diye bir malzemeyle çiziklerden kurtulmuşlardı.
Telefonlardaki koruyucu ekranlardaki çizikler için çizik giderici falan vardı, nette bulmuştum. derin çiziklerde pek etkili olmadığını okumuştum. Yine de denenebilir..
Sitemizde Can HERGÜNER isimli bir arkadaşımız var. O bu konularda uzmandır. Kendisine ulaşırsanız yardımcı olacaktır. Gerçi o Ankarada siz İstanbuldasınız ama yine de yadım edecektir. Kolay gelsin.
Öncelikle araçların farları dahil bu tip plastik aksamlar sert bezlerle silinmemelidir.Polikarbon sıvılar vardır ve sadece sprey şeklinde boya yapar gibi uygulandığında yüzeyi tekrar kaplayarak çizikler yok edilebilir.
SercanCan'a mesaj at. Mutlaka dönecektir.
Yapıştırma folyodan mı bahsediyosun Emre anlayamadım?
bu tür çiziklerde autoglym srp yada meguiars plastx elle uygulama padleriyle çiziklerden kurtulabilirisiniz.
Srp aslında silikon ihtiva eden ve kaporta için kullanılan bir pasta cilası. Plastx ise galiba plastik için özel bir ürün.
bu ürün güzelmiş valla.. resimlerden gayet başarılı olduğu görülmekte.. acaba cam yüzeylere de uygulanabilir mi ?