0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımı fatih de işyerime yakın bir yere park ettim ve işime döndüm. akşam da kursum olduğu için eminönüden trenle bakırköye gittim ve sabah eminönü dönüşün de telefon çaldı abi aranın lastiği inmiş dediler. neyse dedim hallederiz. arabanın yanına gittiğim de o insanlıktan çıkmış hayvanın yaptığını üzülerek gördüm.adam almış kırılası eline sert bir cisi arabanın 4 bir kapısını çizmiş kılcal olsun kalın olsun tek çizik halinde boydan boya, araba sesiz ya hıncını almış aynanın altındaki boşluğu da çizmiş. daha sonra bakmış lastiği de görmüş herhalde diyorum lastiği içine almak istedi ama lastik ona müsade etmeyince lastiğe de elindeki artık neyse onu da 3 kere batırıp bırakmış.şimdik arkadaşlar dün auto king e gittim buralar hallolur dediler. fakat buralar boyandığın da benim aracımda ciddi bir düşüş olur mu yoksa servise gidip boyatmak istesem herhal de bütün kapıların çiziklerinin gitmesi için abi boyanması lazım derler mi
:-\Geçmiş olsun ,rötuş rahatsız etmeyecek derecedeyse o şekilde yaptırın derim.
Mesut bey, çok geçmiş olsun umarım bir daha hiç birimiz bu tür olaylarla karşılaşmayız.Sizi çok iyi anlayabiliyorum bu tarz olay benimde başıma gelmişti önceki aracımda konduramıyor insan adeta ama size tavsiyem boyanın çiziklerden dolayı olduğunu belirtmek için noterden onay alabilirsiniz ya da servis kayıtlarında ayrıca belirtilerek kayıt altına alınmasını sağlamalısınız ki ileride sorun yaşamayasınız.
aracın resmini çekip işlem yaptırabilirsiniz.
Geçmiş olsun kardeşim.Böylelerine insan dememek lazım. "Bel hüm adall" böyleleri... Bel hüm adall: aşağılıkların aşağısı, insandan da aşağı bir mahluk...
Çok geçmiş olsun malesef böyle seviyesiz insanlar var. size ait olan birşeye zarar vererek kendini tatmin eden boş insanlarımız var.. aracın resmini çekip işlem yaptırabilirsiniz.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz millet olarak bu tür olaylarda kaderimize razı olup sadece suçlular hakkında iyi dileklerimizi iletmeyi, atalarını anmayı yeterli görüyoruz. Bunun muhtelif sebepleri olmakla birlikte kaderciyiz. Bu yüzden de bu işleri yapanların hiç bir korkusu yok. Aracınızı part emiş olduğunuz yerde hiç güvenlik kamerası yok mu? Bence polise gidin, savcılığa suç duyurusunda bulunun kamera incelemelerinden bir şeyler çıkabilir.
Abicim geçmiş olsun. Ülkemizde böyle canlılarda var malesef. Forumda da bulabilirsin. Derin çiziklerin için uğraşırsan Mehmet KAN abimizin yaptığı rütuş işlemi vardı. Yapıldığında fark edilmeyecek derecede olabilir.Kayıda falan da gerek olmaz bu sayede. Bir araştır deneme falan yap derim..
Mesut Bey, öncelikle geçmiş olsun. Damdan düşenin halini damdan düşen daha iyi anlar. Şu an ki psikolojinizi çok iyi anlıyorum.Bundan önceki aracım 15 günlük iken bir metal parçası ile 4 kapıyı 2 çamurluğu saca kadar çizdiler.Ama ben boyatmadım.rütuş yaptırdım.aracımı satarken alıcı çizenin atasına rahmet okudu.Bende çok içerledim ama inanın satarken problem yaşamazsınız.Bence boyatmayın. Herkese kazasız belasız günler dilerken bir temennide bulunayım.Allahın sevgili kulu imişiniz ki çizeni suçüstü yakalamadınız., olaylar istenmeyen şekilde de sonuçlanabilirdi.canınız sağolsun.
çokçok geçmiş olsun bu tür şerefsizler ne anlıyolarsa bunları yapmaktan konuşacam emme ağır olacak