Gönderen Konu: Olmaz Olsun Böyle İnsan  (Okunma sayısı 4116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Olmaz Olsun Böyle İnsan
« : Mayıs 16, 2012, 06:19:55 »
aracımı fatih de işyerime yakın bir yere park ettim ve işime döndüm. akşam da kursum olduğu için eminönüden trenle bakırköye gittim ve sabah eminönü dönüşün de telefon çaldı abi aranın lastiği inmiş dediler. neyse dedim hallederiz. arabanın yanına gittiğim de o insanlıktan çıkmış hayvanın yaptığını üzülerek gördüm.
adam almış kırılası eline sert bir cisi arabanın 4 bir kapısını çizmiş kılcal olsun kalın olsun tek çizik halinde boydan boya, araba sesiz ya hıncını almış aynanın altındaki boşluğu da çizmiş. daha sonra bakmış lastiği de görmüş herhalde diyorum lastiği içine almak istedi ama lastik ona müsade etmeyince lastiğe de elindeki artık neyse onu da 3 kere batırıp bırakmış.

şimdik arkadaşlar dün auto king e gittim buralar hallolur dediler. fakat buralar boyandığın da benim aracımda ciddi bir düşüş olur mu :(
yoksa servise gidip boyatmak istesem herhal de bütün kapıların çiziklerinin gitmesi için abi boyanması lazım derler mi :(
GECECİ MUHASEBECİ

Toyota Club Türkiye

Olmaz Olsun Böyle İnsan
« : Mayıs 16, 2012, 06:19:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2006 1.4 D-4D Terra(Manuel)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: OLMAZ OLSUN BÖYLE İNSAN
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2012, 07:43:30 »
 :-\Geçmiş olsun ,rötuş rahatsız etmeyecek derecedeyse o şekilde yaptırın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2012, 07:55:47 »
Mesut bey, çok geçmiş olsun umarım bir daha hiç birimiz bu tür olaylarla karşılaşmayız.
Sizi çok iyi anlayabiliyorum bu tarz olay benimde başıma gelmişti önceki aracımda konduramıyor insan adeta ama size tavsiyem boyanın çiziklerden dolayı olduğunu belirtmek için noterden onay alabilirsiniz ya da servis kayıtlarında ayrıca belirtilerek kayıt altına alınmasını sağlamalısınız ki ileride sorun yaşamayasınız.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2012, 07:56:05 »
aracımı fatih de işyerime yakın bir yere park ettim ve işime döndüm. akşam da kursum olduğu için eminönüden trenle bakırköye gittim ve sabah eminönü dönüşün de telefon çaldı abi aranın lastiği inmiş dediler. neyse dedim hallederiz. arabanın yanına gittiğim de o insanlıktan çıkmış hayvanın yaptığını üzülerek gördüm.
adam almış kırılası eline sert bir cisi arabanın 4 bir kapısını çizmiş kılcal olsun kalın olsun tek çizik halinde boydan boya, araba sesiz ya hıncını almış aynanın altındaki boşluğu da çizmiş. daha sonra bakmış lastiği de görmüş herhalde diyorum lastiği içine almak istedi ama lastik ona müsade etmeyince lastiğe de elindeki artık neyse onu da 3 kere batırıp bırakmış.

şimdik arkadaşlar dün auto king e gittim buralar hallolur dediler. fakat buralar boyandığın da benim aracımda ciddi bir düşüş olur mu :(
yoksa servise gidip boyatmak istesem herhal de bütün kapıların çiziklerinin gitmesi için abi boyanması lazım derler mi :(

Kuru kuru geçmiş olsun demek beni gerçekten çok üzüyor, keşke elimden birşey gelse de size yardım edebilsem :(
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2012, 08:05:44 »
:-\Geçmiş olsun ,rötuş rahatsız etmeyecek derecedeyse o şekilde yaptırın derim.
maalesef arabamın sağ tarafına ben bakmasam binen birisi baksa yine sinirimi bozabilecek bir derecede yani.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2012, 08:07:03 »
Mesut bey, çok geçmiş olsun umarım bir daha hiç birimiz bu tür olaylarla karşılaşmayız.
Sizi çok iyi anlayabiliyorum bu tarz olay benimde başıma gelmişti önceki aracımda konduramıyor insan adeta ama size tavsiyem boyanın çiziklerden dolayı olduğunu belirtmek için noterden onay alabilirsiniz ya da servis kayıtlarında ayrıca belirtilerek kayıt altına alınmasını sağlamalısınız ki ileride sorun yaşamayasınız.

bu mantıklı aslında acaba servis kendisi yapmayacağı halde böyle bir tutanak tutabilir mi sormalı? eğer yapabiliyorsa bugün burada sizlere de bilgi vermek isterim.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 16, 2012, 08:14:42 »
Mesut bey öncelikle geçmiş olsun .

Bence rötuş ile halledilebilecekse rötuşle yaptırın malesef ülkemizde boyalı araçlara karşı bir ön yargı var ben bundan önceki aracımı (2009 corolla idi ) satarken sol arka kapıyı hafif içeri göçmüş diye servis komple değiştirdi ve kimseye hafif göçükten dolayı değiştiğini inandıramadım bana telefonda aracın pert kaydı varmı , hava yastıkları açıldı mı diye soran bile olmuştu ozaman .

Eğer rötuşla kapanmıyorsada boyamadan önce mutlaka fotoğraf çekiniz ilerde satarken alıcı görmek isteyebilir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2012, 08:17:28 »
Çok geçmiş olsun :( malesef böyle seviyesiz insanlar var. size ait olan birşeye zarar vererek kendini tatmin eden boş insanlarımız var..

aracın resmini çekip işlem yaptırabilirsiniz.
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2012, 08:19:12 »

Ayneen resimleri çekip noterede onaylatabilr ve işlem yaptırdığınız Auto Kingde de kayıt altında olabilir, serviste yaptırırsanızda serviste kayıt altında olur.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2012, 08:22:35 »
Geçmiş olsun kardeşim.
Böylelerine insan dememek lazım. "Bel hüm adall" böyleleri... >:(

Bel hüm adall: aşağılıkların aşağısı, insandan da aşağı bir mahluk...
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2012, 08:29:24 »
Geçmiş olsun kardeşim.
Böylelerine insan dememek lazım. "Bel hüm adall" böyleleri... >:(

Bel hüm adall: aşağılıkların aşağısı, insandan da aşağı bir mahluk...
maalesef gücü sadece sessizlikte savunmasızlara geçenler. çok afedersiniz.köpekten daha aşağı.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2012, 08:32:26 »
Çok geçmiş olsun :( malesef böyle seviyesiz insanlar var. size ait olan birşeye zarar vererek kendini tatmin eden boş insanlarımız var..

teşekkür ederim gülsüm hanım. maalesef sadece kendisini tatmin etti. beni de bütün insanlığımdan çıkarttı. artık afrodizyak etkisi yapmış halde nasıl yakalayacağımı düşünüp duruyorum. mutlaka ele verecek kendisini  "Bel hüm adall"
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 16, 2012, 09:26:38 »
çokçok geçmiş olsun bu tür şerefsizler ne anlıyolarsa bunları yapmaktan konuşacam emme ağır olacak
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 16, 2012, 09:55:23 »
Mesut Bey, öncelikle geçmiş olsun. Damdan düşenin halini damdan düşen daha iyi anlar. Şu an ki psikolojinizi çok iyi anlıyorum.Bundan önceki aracım 15 günlük iken bir metal parçası ile 4 kapıyı 2 çamurluğu saca kadar çizdiler.Ama ben boyatmadım.rütuş yaptırdım.aracımı satarken alıcı çizenin atasına rahmet okudu.Bende çok içerledim ama inanın satarken problem yaşamazsınız.Bence boyatmayın. Herkese kazasız belasız günler dilerken bir temennide bulunayım.Allahın sevgili kulu imişiniz ki çizeni suçüstü yakalamadınız., olaylar istenmeyen şekilde de sonuçlanabilirdi.canınız sağolsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2012, 10:04:30 »
Abicim geçmiş olsun. Ülkemizde böyle canlılarda var malesef. :(

Forumda da bulabilirsin. Derin çiziklerin için uğraşırsan Mehmet KAN abimizin yaptığı rütuş işlemi vardı. Yapıldığında fark edilmeyecek derecede olabilir.Kayıda falan da gerek olmaz bu sayede.
Bir araştır deneme falan yap derim..
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2012, 10:19:40 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz millet olarak bu tür olaylarda kaderimize razı olup sadece suçlular hakkında iyi dileklerimizi iletmeyi, atalarını anmayı yeterli görüyoruz. Bunun muhtelif sebepleri olmakla birlikte kaderciyiz. Bu yüzden de bu işleri yapanların hiç bir korkusu yok.

Aracınızı part emiş olduğunuz yerde hiç güvenlik kamerası yok mu? Bence polise gidin, savcılığa suç duyurusunda bulunun kamera incelemelerinden bir şeyler çıkabilir.   
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Mayıs 16, 2012, 10:25:41 »
Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz millet olarak bu tür olaylarda kaderimize razı olup sadece suçlular hakkında iyi dileklerimizi iletmeyi, atalarını anmayı yeterli görüyoruz. Bunun muhtelif sebepleri olmakla birlikte kaderciyiz. Bu yüzden de bu işleri yapanların hiç bir korkusu yok.

Aracınızı part emiş olduğunuz yerde hiç güvenlik kamerası yok mu? Bence polise gidin, savcılığa suç duyurusunda bulunun kamera incelemelerinden bir şeyler çıkabilir.   
bütün caddeyi turladım ama maalesef ki benim aracımı direk gören kamera olmadı. mobese gibi bir kamera da yok caddenin ortasında. :(
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Mayıs 16, 2012, 10:27:20 »
Abicim geçmiş olsun. Ülkemizde böyle canlılarda var malesef. :(

Forumda da bulabilirsin. Derin çiziklerin için uğraşırsan Mehmet KAN abimizin yaptığı rütuş işlemi vardı. Yapıldığında fark edilmeyecek derecede olabilir.Kayıda falan da gerek olmaz bu sayede.
Bir araştır deneme falan yap derim..
ya az önce plaza ya gittim çizikleri kayıt altına alabilirmiyiz diye boyattığım da sıkıntı çıkmasın diye olmaz dediler. ayrıca 2.el bölümüyle görüştüm. kesinlikle auto kinge yaptırayım falan deme dediler !!! o bölgeyi yapıyoruz diyorlar komple kapıya atıyorlar dendi. bir sürü soru işaret oluşmaya başladı.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Mayıs 16, 2012, 10:29:27 »
Mesut Bey, öncelikle geçmiş olsun. Damdan düşenin halini damdan düşen daha iyi anlar. Şu an ki psikolojinizi çok iyi anlıyorum.Bundan önceki aracım 15 günlük iken bir metal parçası ile 4 kapıyı 2 çamurluğu saca kadar çizdiler.Ama ben boyatmadım.rütuş yaptırdım.aracımı satarken alıcı çizenin atasına rahmet okudu.Bende çok içerledim ama inanın satarken problem yaşamazsınız.Bence boyatmayın. Herkese kazasız belasız günler dilerken bir temennide bulunayım.Allahın sevgili kulu imişiniz ki çizeni suçüstü yakalamadınız., olaylar istenmeyen şekilde de sonuçlanabilirdi.canınız sağolsun.
Abi keşke denk gelseydim o zaman benim emeğimi göz nuruma nasıl zarar verdiğini görürdüm ve o da beni en son görürdü. ama dediğiniz gibi bunda da vardır bi hayır diyorum ara sıra ama hele toyotanın 2.el bölümündeki arkadaşlar aracıma 40 bin eder dediklerinde onu bulmak amacım bilinmeyecek kadar arttı. ama inşallah bulacağım. yine de bu iyi dileğiniz teşekkür ederim.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Mayıs 16, 2012, 10:30:07 »
çokçok geçmiş olsun bu tür şerefsizler ne anlıyolarsa bunları yapmaktan konuşacam emme ağır olacak
deme kardeşim deme ben yeteri kadar ağırını konuştum. etme bulma dünyası.
GECECİ MUHASEBECİ