0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Farlardan değil de balast tan geliyor olmasın o ses..
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.Alalı 7 ay oldu ama daha tam bir alışamadım.Hergün yeni bir özelliğini öğreniyorum.Biraz fazla arabayı dinliyorum galiba.Belki de 10 yıl doğan kullandıktan sonra uçağa geçince oldu.Doğanın her yerini kurcalıyordum,ayarlarını yapıyordum ama bu araba müsade etmiyor.En azından arıza lambası olayı.Ama gerçekten konforlu ve sürüşü zevkli arabalar heleki uzun yolda.Hiç yormuyor.Neyse sesin normal olduğuna sevindim.Forum gerçekten faydalı.Selamlar.
Bir kötü tarafı var işte bağımlılık yapıyor:) Daha da güzel günlerde kullan.
Aynen öyle MAli abi yaa. Bizde bir bulaştık bırakamıyoruz. Satalım başka birşey bakalım diyorum ama kıyamıyorum. Evlat gibi bir şey yaa.
Emre abi sorma aynı duygular babamla bendede var Satsak ne alacağız diyoruz hadi belki avensis macerasına girelim falan comfort ve comfort extra arasındaki özellik farklarını inceliyoruz derken hop diyoruz ya ne gerek var 56.900 vermeye 2001den az yakamaz zaten iyide gidiyor boşver diyip sayfayı kapatıyoruz babamla mutlaka haftada 2 kez tekrarlıyoruz bunu
Ben birde güç olarak 2,0 motorlara baktım ki üstünkörü bir hesap yapıyorum bizim benzinde ki yakıt harcamasını o lpg de yakacak. O zaman lpgyi söküp kullanayım diyorum. Ben neredeyse hergün bakıyorum nissan lara falan. ama biz birde arabayı sıfır aldığımız için her yerini biliyorum neresinde ne var bakımlarını falan. e birde bir babam ve ben kullanıyoruz başka kullanıcısı da yok. Alınacak aracı kim nasıl kullanmış bilmiyoruz bakımları motor durumu nedir. yani hep lafta bırakıyoruz icraata geçirmemek için nedenlerimiz çok.