0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir dahaki sefere inş ibrahim
Kenan bey öncelikle;- Türkçe yazım kurallarına uyarak ve kısaltma yapmadan yazmanı rica edeceğim.Zira forum kurallarına aykırı bir durum bu- "bir daha ki sefere İbrahim" diye yazdığın adam neredeyse babanız yaşında adam.Hitaplarınıza biraz daha dikkat ederseniz mutlu olacağız
Yaş konusunda eyvallah haklısınız ona tamamda bizde ilk defa burada forum kullanmıyoruz kısaltmalara o kadar özen göstermeniz ilginç türk dil kurumu resmi sitesinde degiliz sonuçta hitapta dikkat ederim haklısınız ama yazım konusunda benden aynı hassasiyeti beklemeyin
Üslup konusuna takılmaz isek güzel başlayan konunun güzel devam etmesini ve hayatınızın en güzel günlerinden birini geçirmeniz dileği ile.Başkalarının hakkının başladığı yerde kalarak benim yerime de bir tek için arkadaşlar.İyi eğlenceler.Yapmazsınız ama lutfen elleri öpülesi Annelerimizi hatırlayarak alkollü araç kullanmayalım.
Kenan bey burası TDK degil.Dilbilgisi kurallarını herkes doğru bilecek diye bir kural da yok.Fakat yazarken deyim yerindeyse Msn Türkcesi ile bu forumda yazamassiniz.Yazim kuralları konusundaki hassasiyetinizi değiştirmeseniz üzülerek belirtmek isterim ki önce uyarı alır,sonra da forumla ilişiğiniz kesilir.Bunu ben degil,altına imza attığınız forum kuralları söylüyor.Size iyi forumlar diliyorum...
tamam özcan bey dikkat edeceğim