0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Begendigim tek Mercedes.
sercan sol kapıyı kapatınca sağ kapıda kapanıyormu kapıları ellemi kapanıyor yoksa düğmelemi
bu araç ile ilgili hatırladığım şey, ağırlık dağılımını 50/50 yapmak amacıyla şanzımanın otomobilin arka kısmında konumlandırıldığı.
Vay vay vay vay vay
tek kelimeyle iğrenç
Şimdi zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir laf var ama onu diyen halt etmiş Efsane martı kanat yahu...
Pozu yanlış yerden almış çeken, daha önce görmediyseniz itici gelmiş olabilir Google görsellerde aratın bakın resimlere o zaman beğenirsiniz mutlaka.. Beğenilmeyecek gibi de değil cidden
Benim gözümde diğer araçlar ayrı SLS ayrı bir yerde.Şampiyon yavaş tek tek sor Aynı anda kapanmıyor diye biliyorum çünkü tek tek açtık tek tek kapattık öyle bir özelliğimi varmış bilmiyordum. Elle kapattım kapılarımı ama sanki kendi kapanıyor gibi gerçi bir zaman sonra kendi kapıyor.O tarz konularda ön plana çıktı zaten bir videosu vardı tünelde ters dönüp düzeliyordu falan.Sen de hala Avensis de BBS takmakla uğraş
Sorma boyatamadımda hala üşeniyorum topkapıya gitmeye ama yarın büyük gün gun metala boyatıp takıcam hemen inşallah
Canlarım Ciğerlerim biz muhabbetimize bakalım please. Aklımada Taksimdeki ciğerci geldi neydi adı yahu
Bahadır gun metal plasti dipte var bilmiyor olabilirsin diye hatırlatmak istedim Ciğerci miiii az önce bizim pilavcı teyzeden geldik sıkıntı yuoookk
sen bana sls' nin jant boya kodunu veririmisin
Canım ciğerim İlhan usta
Hacı Merve bahsetti ya Sakarya da bir teyze var diye oraya gittik Yemek diyince mesafeler kısalır dayııı