0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aman Allah'ım
hakan bey bende çok şaşırdım. üstüne basa basa söyledim hatta corolla elegantın yanına gittim bunlardan istiyorum diye. ama değişen birşe olmadı. özel üretim dediler tane için 1200 tl dediler.
1000 liraya satabilirim toyotamdan çıkan orjinal jantları
valla düşünmüyor değillim. internette bulduğum jantada güvenemiyorum o da ayrı bir mesele. anlamadığım zaten 59bin tl ye araç satıyorsunuz ne park sensörü var ne de çelik jant.
İnternette bulduğunuz aynı model jantlara bende güvenmiyorum. Orijinal olması mümkün değil Toyatanın söylediğine göre (Özel üretim) Bende aracım servisten çıkmadan Orijinal Turbine jant istedim takım fiyatına 2 yıl önce 1200 tl ödedim. Bu fiyata şu anda bile yüzlerce model jant bulabilirsiniz ama Toyataya uygun çok fazla jant seçeneğinizde yok ne yazık ki (offset,bijon aralıkları vb gibi) Jantlarda en az lastik ve diğer önemli parçalar gibi çok hayati önem taşır bu yüzden jant alırken bunları da göz önünde bulundurun.
:olmamış:servisteki jant fiyatları ne yazıkki baya yüksek o paraları verip servisten jant almak çok anlamsız olur . orjinal jant lastigini degiştirip boşa çıkanlardan çok hesaplı alabilirsiniz
Oğuz kardeşim sen ne takacaksın?
2011 model yeni kasalardan sonra elegant jantı 5 kollu oldu. o jantlardan istiyorum. ayrıca oğuzhan koymuştu aracının jantlarını.
Evet elegant jantları Aurisin en pahalı jantlarıdır ve elegant jantları çok değerlidir.Tanesi 1200tl doğru fiyat. Nerden biliyorum diye sorarsanız ben aracı alırken Mat Gri Podium jantlarından alacaktım fakat Elegant jantlarının fiyatını duyunca vazgeçtim çünkü zarar edecektim hem de gerçekten çok seviyorum jantlarımı.