0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hmm geçmiş lsun abi bir fikrim yok bu konuda . belki yersiz olacak kusura bakmazsan bir soru soracam sis farlarındaki krmojı tek tek satıyorlarmı yoksa takım olarakmı aldınız?takım olarak aldım
Bence mutlaka alarmın biryerlerinde ayarları vardır siz bu işten anlayan birine gösterin derim,montajını yapıp brakmış ,cihazın detaylarıyla ilgilenmemiş olabilirler.
Hayatımda gördüğüm en adi alarm. serviste taktırmıştım bende 3 sene önce aracı aldığımda. 350 tl vererek başka türlü rezil olamazdık heralde.Genellikle 10 kulanımdan birinde kesinlikle kumandayla kapıların kilidini açtığımda ardından kapıyı açar açmaz alarm bağırmaya başlıyor. kapıyı kapatıyorum susturmaya uğraşıyorum susmuyor. 1 dk cebelleşiyorum hala daha anlamış değilim...bagaj kilidine basıyorum bagajı açıyorum bağırmaya başlıyor. kapatıyorum susmuyor...Sadece kilit açma tuşuna basıyorum bagajı açıp eşyalarımı yüklerken 30 saniye sonra alarm kendi kendine devreye giriyor ve kapıları kilitliyor. bazende kilitlemiyor sadece fik fik yapıyor ve 4 kapıdan herhangi birisini açınca bağırmaya başlıyor...Daha sayayım mı?
.kıymetli arkadaşlar şu 2011 avensis almak üzereyimde bunlarda alarm yok mu? yada gerek var mı?
alarm var ama çalınmaya karş mesela cam kırılınca çalan yoksa tekere kaportaya vurayım alarm çalsın yok zaten arabayı çalmak kapıları açmak imkansız gibi birşey