Gönderen Konu: Toyota avansis alarm  (Okunma sayısı 2103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
Toyota avansis alarm
« : Mayıs 13, 2012, 14:20:44 »
Arkadaşlar Ben aracımı alırken serviste extradan alarm takılsın dedim amacım arabayı yoklarsalar alarm bağırsın bende bakayım ne var diye yoksa arabanın kendi güvenlik sistemleri yeterli bana toyota plazada kimse şunu tak şunu takma şu sakıncası var demedi arabayı aldım  ertesi gün işe gidecem  alışkanlık arabanın sağına soluna bakarım lastikleri kontrol ederim araba bağırmaya başladı arabaya ellemedim hemen alarmı açtım  dedim heralde bişeyi yanlış yaptım dedim anladımki anahtar kimin cebindeyse o arabaya yaklaştımı alarm devreye giriyor servise  aradım bana soruyorlar alarmın ışığı gözüküyormu evet dedim bana dedikleri bu modeller böyle ya çok canım sıkılıyor bu toyata plaza servis entirikalarına bana bir yol gösterin ne yapayım merkezemi şikayet edeyim
ZAMAN VE SÖZLER DİKKATLİ KULLANILMALIDIR İKİSİDE GERİ ALINMAZ

Toyota Club Türkiye

Toyota avansis alarm
« : Mayıs 13, 2012, 14:20:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota avansis alarm
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2012, 15:05:50 »
hmm geçmiş lsun abi bir fikrim yok bu konuda . belki yersiz olacak kusura bakmazsan bir soru soracam sis farlarındaki krmojı tek tek satıyorlarmı yoksa takım olarakmı aldınız?
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Elegant a/t
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 14 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2012, 16:10:12 »
Bence mutlaka alarmın biryerlerinde ayarları vardır siz bu işten anlayan birine gösterin derim,montajını yapıp brakmış ,cihazın detaylarıyla ilgilenmemiş olabilirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2012, 16:26:14 »
hmm geçmiş lsun abi bir fikrim yok bu konuda . belki yersiz olacak kusura bakmazsan bir soru soracam sis farlarındaki krmojı tek tek satıyorlarmı yoksa takım olarakmı aldınız?takım olarak aldım
Bence mutlaka alarmın biryerlerinde ayarları vardır siz bu işten anlayan birine gösterin derim,montajını yapıp brakmış ,cihazın detaylarıyla ilgilenmemiş olabilirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2012, 16:37:40 »
Hayatımda gördüğüm en adi alarm. serviste taktırmıştım bende 3 sene önce aracı aldığımda. 350 tl vererek başka türlü rezil olamazdık heralde.

Genellikle 10 kulanımdan birinde kesinlikle kumandayla kapıların kilidini açtığımda ardından kapıyı açar açmaz alarm bağırmaya başlıyor. kapıyı kapatıyorum susturmaya uğraşıyorum susmuyor. 1 dk cebelleşiyorum hala daha anlamış değilim...

bagaj kilidine basıyorum bagajı açıyorum bağırmaya başlıyor. kapatıyorum susmuyor...

Sadece kilit açma tuşuna basıyorum bagajı açıp eşyalarımı yüklerken 30 saniye sonra alarm kendi kendine devreye giriyor ve kapıları kilitliyor. bazende kilitlemiyor sadece fik fik yapıyor ve 4 kapıdan herhangi birisini açınca bağırmaya başlıyor...

Daha sayayım mı?

AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2012, 16:40:41 »
Hayatımda gördüğüm en adi alarm. serviste taktırmıştım bende 3 sene önce aracı aldığımda. 350 tl vererek başka türlü rezil olamazdık heralde.

Genellikle 10 kulanımdan birinde kesinlikle kumandayla kapıların kilidini açtığımda ardından kapıyı açar açmaz alarm bağırmaya başlıyor. kapıyı kapatıyorum susturmaya uğraşıyorum susmuyor. 1 dk cebelleşiyorum hala daha anlamış değilim...

bagaj kilidine basıyorum bagajı açıyorum bağırmaya başlıyor. kapatıyorum susmuyor...

Sadece kilit açma tuşuna basıyorum bagajı açıp eşyalarımı yüklerken 30 saniye sonra alarm kendi kendine devreye giriyor ve kapıları kilitliyor. bazende kilitlemiyor sadece fik fik yapıyor ve 4 kapıdan herhangi birisini açınca bağırmaya başlıyor...

Daha sayayım mı?

:blink: :blink:

Çok saçma bir olaymış hepinize geçmiş olsun.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2012, 17:11:35 »
Serviste taktıracağınıza keşke modifiye ve bu işle uğraşan birine taktırsaydınız.. Servis sadece elektrik bağlantısını yapıyor kendileri bile ayar yapmayı bilmiyorlar..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2012, 17:30:47 »
.kıymetli arkadaşlar şu 2011 avensis almak üzereyimde bunlarda alarm yok mu? yada gerek var mı?
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2012, 17:33:55 »
.kıymetli arkadaşlar şu 2011 avensis almak üzereyimde bunlarda alarm yok mu? yada gerek var mı?

Donanıma göre değişiyor galiba..

En iyisi dışarıda daha ucuza taktırmanız.. Mesela CENMAKS gibi konusunda uzaman bi yere taktırmanız..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2012, 17:52:58 »
alarm var ama çalınmaya karş mesela cam kırılınca çalan yoksa tekere kaportaya vurayım alarm çalsın yok zaten arabayı çalmak kapıları açmak imkansız gibi birşey
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 13, 2012, 17:56:55 »
alarm var ama çalınmaya karş mesela cam kırılınca çalan yoksa tekere kaportaya vurayım alarm çalsın yok zaten arabayı çalmak kapıları açmak imkansız gibi birşey

bencede alarm gereksiz ama ışık olsun belki caydırır hırsızı derseniz tamam :) serviste takmaya gerek yok dışarıda aşırı pahalı olmayan bir alarm taktırabilirsiniz :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 13, 2012, 22:28:32 »
arkadaşlar arabanın hiç bir hatası yok sıfır alıyosun yani paraya acımayım diyosun serviste takılsın diyosun ondan sonra sorun üstüne sorun seni naıl sepetleyeceklerini şaşirıyorlar arabanın orjinal lastik paspasları iyi oluyo diye onuda listeye ekledim valla merdiven altı üretim alsaydım bukadar olmazdı ya anlıyamıyorum bu adamlar(servis) müşterileri bu kadar aptal yerine koyuyorlarda müşteri uyanmıyo sanki bidaha gider servise bakım yaptırır