Herkese merhaba öncelikle arabamda gördüğüm eksiklikleri madde madde yazmak istiyorum
2000 model corolla 1.6xei sw
1.Yakıt problemi ile başlıyorum arabayı garaja çektiğimde yakıtın kokusu çiğ bir halde çok rahat anlaşılıyor yani enjektör temizliği gerekli heralde birde bu enjektörlerin pis oluşuna bağlı bazen otobanda devirden düştüğü için mi bilmiyorum ama boğuluyor gibi hissediyorum... bununla alakali enjektör temizliği yaptirmak istiyorum sizce enjektör temizliği yapılmalı mı iyi olur mu.....
2.yol tutuşu: araba ile otobanda 80 100 arası seyrederken yolun eğimi falanda var gerçi ama şeritlerin arasında ufaktan bir gezme gibi hissediyormm ama 120 140 yapınca oturuyor sabitleniyor gibi :-) balans ayarlarıda yeni yapıldı...
3.Kalkışta ve sehir halinde iken debriyaj'ı seri kullanınca sarsıntı oluyor sarsıntı olmaması için çok nazik kalkmak gerekiyor bunun cevabı heralde baskı balata diye düşünüyorum...
Arabayı aldık alalı bir servis yüzü görmedi :-) vardır ufak tefek eksikler aslında kuraldır sıfır araba hariç hepsini bir bakımdan geçirmek gerek :-):-)